Zet je mobiel op vliegtuigmodus, trek de stekker uit je televisie, gooi alle modems en routers van je internetprovider de vuilnisbak in en ga eens even lekker offline met deze Nike OFFLINE "Anthracite" - een heerlijk comfortabel en stoer herenmuiltje waar je eens even lekker mee kan disconnecten van de buitenwereld.

Deze release mag best een product van de pandemie genoemd worden; doordat het merendeel van Nederland inmiddels thuis werkt is comfort momenteel belangrijker dan de looks. Hier komt de Nike OFFLINE om de hoek kijken. De slof, of hoe je dit comfortabele stappertje ook wilt noemen is voorzien van een colorway met de naam Anthracite/Electro Orange. Het comfort van dit paartje komt door de toepassing van inlegzolen die zijn voorzien van speciale parels die je voeten bij elke stap masseren.

De muiltjes maken gebruik van een basis van mesh, een synthetische omhulling en een riem over de middenvoet, allemaal uitgevoerd in een antracietkleurige colorway. Een vleugje kleur is aan de slof toegevoegd in de vorm van Electro Orange op de merklogo's, de tonglipjes en de toe box, evenals op de riem bovenop en lipjes op de hiel. Zwarte tussenzolen en een Gom buitenzool ronden het design af.

Morgen (Zaterdag 23 Januari) is het paartje te koop via diverse verkooppunten, die we hier voor je op een rij hebben gezet. Uiteraard check je voor meer nieuws over sneakers regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan