Tim
Geschreven door
Tim

Voor we jullie enthousiast gaan maken moeten wij vermelden dat Tremaine Emory (een goede vriend van Virgil Abloh) deze foto's op Instagram heeft gedropt als release die bedoeld is voor "Friends & Family". Wij weten dus nog niet met zekerheid of deze sneaker ook een bredere release zal gaan krijgen, niets is nog zeker.

De Off-White x Nike Air Force 1 Low "Light Green Spark" gaat gekleed in een Light Green Spark en Metallic Silver colorway. De sneaker heeft een groene leren basis met zilveren swooshes gecombineerd met de kenmerkende en bekende off-white branding en details. Een stevige groene AF1 rubberen zool maakt het ontwerp compleet.

De sneaker is qua looks vergelijkbaar met de blauwe "MCA" Air Force 1-release die werd gedropt tijdens de opening van het Museum of Contemporary Art in Chicago, en het gele "Lemonade"-paar als onderdeel van de expositie in ICA Boston. Deze "Light Green Spark"-colorway kan worden geassocieerd met Abloh's aanstaande expositie "Figures of Speech" in het Brooklyn Museum, die in Juli zal worden geopend.

Benieuwd of deze sneaker zal gaan droppen en wanneer? Check dan dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Off-White x Nike Air Force 1 Low "Light Green Spark"

Datum nog
niet bekend
Off-White x Nike Air Force 1 Low "Light Green Spark"

Off-White x Nike Air Force 1 Low "Light Green Spark"

DX1419-300
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim