Tim
Geschreven door
Tim

De Air Max 1 sneaker blijft al decennia lang één van de populairste sneakers van Nike, zeker in Nederland en Europa. De sneaker werd voor het eerst geïntroduceerd in 1987 en is om verschillende redenen populair gebleven. Qua demping was de schoen de eerste met de zichtbare Air technologie van Nike. Deze innovatie zorgde voor een revolutie in de schoenenindustrie door dragers meer comfort, demping en ondersteuning te bieden. De zichtbare Air unit werd een onderscheidend kenmerk van de Air Max lijn, waardoor het zich onderscheidde van andere sneakers.

Het is een tijdje rustig geweest rondom de Air Max 1, maar zoals trouwe volgers van het model vast wel weten heeft de sneaker de laatste maanden een comeback van jewelste gemaakt. Nike heeft zojuist bevestigd dat er in november van 2023 nóg een colorway zal droppen, namelijk deze prachtige Nike Air Max 1 "University Blue".

Nike Air Max 1 University Blue Foto 5

De nieuwe Nike Air Max 1 "University Blue" straalt een en al OG vibes uit

Met het oog op het naderende herfstseizoen onthult Nike de frisse "University Blue" colorway. De sneaker is voorzien van een kleurenpalet dat bestaat uit wit, university blue, photon dust en zwart. De schoen heeft een basis van wit mesh met contrasterende University Blue accenten op de suède mud guards en Swooshes. De meest opvallende kleur is natuurlijk University Blue, dat is toegepast op de tong, de branding, de sokvoering en de zichtbare Air Max units. De toevoeging van grijze suède overlays op de wreef, middenvoet en hakken zorgt voor een heerlijek OG vibe. Het ontwerp wordt afgerond door een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.

De voorlopige releasedatum staat op 23 november van dit jaar, we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "University Blue"

23
Nov 2023
Coming soon
Nike Air Max 1 "University Blue"

Nike Air Max 1 "University Blue"

FD9082-103
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 University Blue Foto 3
Nike Air Max 1 University Blue Foto 2
Nike Air Max 1 University Blue Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim