Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Max 1 beleeft hoogtijdagen, alleen vandaag wierpen we al een blik op foto's van de net aangekondigde Nike Air Max 1 PRM "Slate Blue" en de "Varsity Maize". Alsof dat nog niet genoeg is werpen we nu wéér een eerste blik op een nieuwe aankomende Air Max 1, die qua kleuren een stuk rustiger oogt.

Deze Nike Air Max 1 "Unlock Your Space" lijkt op het eerste gezicht een redelijk straight forward sneakertje te zijn, maar bezit een aantal hele vette details die deze sneaker één van de betere upcoming Air Max 1's van dit jaar zal maken.

Nike Air Max 1 Unlock Your Space Foto 9
Nike Air Max 1 Unlock Your Space Foto 8

Een zebra print op de Swoosh en drie mini Swooshes op de toe box, deze Air Max 1 "Unlock Your Space" sneaker heeft het allemaal

Deze Air Max 1 is voorzien van een heerlijke witte basis die is gemaakt van mesh. Wat direct opvalt zijn de leren panelen en overlays in verschillende afwerkingen en prints. De Swoosh schiet over de zijkanten, waarbij het qua print op beide kanten anders is. We zien de Swoosh met een reeks glanzende krabbels, die we voor het gemak maar even een zebra print noemen.

Alsof dat nog niet genoeg was, zijn er nog drie mini Swooshes gestikt op de toe box, in het blauw, roze en geel. De branding op de tong is in dit geval anders dan anders, waarbij we sterk moeten denken aan het 'unlock' scherm van een smartphone. Deze zelfde stijl is toegepast op de binnenzool en de hak, die overigens is gecoat in 3M reflecterend materiaal. Handig voor tijdens het hardlopen.

Ben je benieuwd wanneer deze sneaker dropt? Wij ook! We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "Unlock Your Space"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Unlock Your Space"

Nike Air Max 1 "Unlock Your Space"

FN0608-101
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim