De Air Max 90 is natuurlijk één van de mooiste sneakers van Nike, maar wij vinden 'm nog het allermooist als de sneaker is uitgevoerd in een frisse witte kleur. Naast de Color Of The Month versie van de Air Force 1 Lows en de aanstaande Air Max 95, zal Nike deze zomer ook Jewel Swooshes toevoegen aan de Air Max 90. We blikken vooruit op deze aankomende Nike Air Max 90 "White Jewel".

Nike Air Max 90 White Jewel Foto 8
Nike Air Max 90 White Jewel Foto 7

De schoen gaat gekleed in een clean wit en grijs kleurenpalet. Als we kijken naar de materialen die zijn toegepast op deze Nike Air Max 90 dan zien we een mix van mesh en getrommeld en glad leer. Het heeft een geheel wit bovenwerk met bijpassende tonale tonglabels gedetailleerd met grijze tinten op de tong en hiel-branding, het gedeelte rond de air unuts, de luchtbellen zelf en de rubberen buitenzool. De schoen wordt geaccentueerd door de Jewel Swooshes aan de zijkanten om het ontwerp compleet te maken.

De releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 "White Jewel"

Aug
29
Nike Air Max 90 "White Jewel"

Nike Air Max 90 "White Jewel"

FN8005-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 White Jewel Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur