Ik denk dat we met deze aankomende Nike Air Max 97 "Red Leopard" wel één van de meest gewaagde colorways te pakken hebben. Het goede nieuws is ook dat deze release rond de feestdagen zal uitkomen, dus mocht je nog een paartje nodig hebben om te rocken tijdens de Kerstdagen, dan is dit zeker een goede optie!

Allereerst valt bij deze release natuurlijk direct de knallende kleur rood op dat is geplaatst op het mesh en leer over het grootste deel van de bovenkant. Contrasterende zwarte accenten vinden we terug op de overlays en op de branding aan de zijkanten, de tong en op de hiel. Kijk je verder dan het knallende rood, dan zie je vanzelf dat deze Air Max 97 nóg gewaagder is dan je in eerste instantie opvalt, dit mede dankzij de Leopard-print die in een strook rondom de schoen is geplaatst. Ook zal je bij deze release je schoenen wat vaker uittrekken dan je misschien normaal doet, want de inlegzolen zijn ook voorzien van een hele dikke Leopard-print. Een rode middenzool met een zwarte air max unit en een rode rubberen buitenzool maken de look van deze knaller af.

We moeten nog even wachten op een releasedatum, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates omtrent de releasedatum!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur