De tijden dat je bij je liefje nog kon aankomen met een bosje bloemen zijn al lang voorbij. Je zal vandaag de dag toch echt beter je best moeten doen om goed voor de dag te komen bij je Valentijn. Nike heeft hier zo zijn eigen idee over en kondigde laatst al aan dat zij in Februari 2021 met een Nike Air Max 90 "Valentine's Day" gaan komen. Ze doen er nu nog een schepje bovenop en kondigen ook deze Nike Air Force 1 Low "Valentine’s Day" aan.

Nike heeft voor deze Nike Air Force 1 Low Valentine's Day besloten het design simple & clean te houden. Zo gaat de schoen gekleed in een White/Sail/University Red colorway. De bovenkant is voorzien van wit leer, de kleur is ook toegepast op de veters en mesh-tongen gecombineerd met Sail Swooshes en rubberen AF1-zolen. De rode accenten op de tong, de hak en de inlegzolen maken het natuurlijk een echte Valentijn sneaker. Wat de sneaker écht afmaakt is het rode hartje dat aan de zijkant van de enkel is geplaatst.

De exacte releasedatum hebben we nog niet, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan