Op 27 april is het weer Koningsdag, dé dag waarop heel Nederland gekleurd gaat in het oranje. Het is de dag waarop we de verjaardag van Koning Willem-Alexander vieren en het voelt op die dag echt alsof het hele land één grote, gezellige huiskamer is. De sfeer is super, iedereen is vrolijk, en je ziet oranje zover het oog reikt: van oranje kleding tot oranje tompoucen.

Nike maakte vandaag bekend dat je daar binnenkort ook nog een Air Max 1 sneaker aan kunt toevoegen, want zojuist werd bekend gemaakt dat deze Nike Air Max 1 "King’s Day" ergens in april zal gaan droppen.

Nike Air Max 1 "King’s Day"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "King’s Day"

Nike Air Max 1 "King’s Day"

HF7346-200
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Kings Day Foto 5

Nike komt in april met deze speciale Air Max 1 sneaker ter ere van Koningsdag

Voor Koningsdag 2024 komt Nike met deze speciale Air Max 1 sneaker. De schoen is uitgedost in de kleuren Cacao Wow, Bright Mandarin, Amber Brown, Monarch en Earth, kleuren die perfect geschikt zijn om te rocken tijdens een rondje vrijmarkt. Hij is gemaakt van premium canvas en textiel materialen en is voorzien van een houtnerfpatroon rond de hak. De tong patch is afneembaar en maakt gebruik van klittenband, wat de sneaker nét even anders maakt dan dat we gewend zijn. Een bruine tussenzool op een rubberen driekleurige buitenzool maakt de look af.

Een exacte releasedatum hebben we nog niet voor je, maar we gaan uit van een releasedatum ergens in april. We houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 Kings Day Foto 4
Nike Air Max 1 Kings Day Foto 3
Nike Air Max 1 Kings Day Foto 1
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000