Stephan
Geschreven door
Stephan

Meer dan vijf decennia geleden, op 1 mei 1972, werd een van 's werelds meest iconische merken wereldkundig gemaakt door Phil Knight en Bill Bowerman. We hebben het hier natuurlijk over het merk Nike.

Om dit bijzondere moment te vieren komt Nike met een bijzondere verrassing, in de vorm van deze volledig aan te passen Nike Air Max 97 “Unlocked By You”.

‘Express yourself’ en design jouw eigen Nike Air Max 97

Het Nike By You concept bestaat al een tijdje en is natuurlijk heel dope, maar Nike gaat met “Nike Unlocked By You” nóg een stapje verder. Bij Nike By You heb je al het gevoel dat je de volledige controle over je eigen creatie hebt, maar bij Nike Unlocked By You gaat Nike nóg een stapje verder - de opties zijn namelijk eindeloos. Van stof tot kleuren en details, jij hebt tijdens het ontwerpen van deze sneaker de volledige controle over jouw ontwerp.

Zoals je kunt zien hebben wij onze sneaker voorzien van een kleurige basis met zwart canvas op de bovenkant, met daaronder roze (Pink Oxford), blauwe (Court Blue) en gele (Sea Glass) golvende suéde overlays. Wij hebben in dit geval gekozen voor gele veters, een witte tussenzool en een zwarte buitenzool. Ook zullen de letters SNR SQD (Sneaker Squad) op de hak je niet zijn ontgaan, wat het voor ons natuurlijk een nóg vetter paartje maakt.

Bezoek snel de Nike Air Max 97 “Unlocked By You” pagina en ga los met jouw eigen design!

Scoor ze hier

19
May 2022
Nike Air Max 97 Unlocked By You Custom

Nike Air Max 97 Unlocked By You Custom

DQ0132-991
Alle verkooppunten
4 Nike Air Max 97 By You Sneaker Squad

Nike nodigt jou uit op het feestje, word vandaag dus nog Nike member en profiteer van exclusieve toegang.

Mocht je nog geen Nike Member zijn, dan is nú het moment. Nike laat een verjaardag namelijk niet zomaar aan zich voorbij gaan en zal in de maand Mei met diverse member exclusive releases en content komen.

Een Nike-lidmaatschap geeft je toegang tot inspiratie, een community en exclusieve Nike-producten. Vaak krijg je de nieuwste stijlen en release scoren met voorrang en het is gratis, snel en gemakkelijk om te regelen.

Nike viert het 50 jarig bestaan vanaf 15 Mei, word dus snel lid bij Nike.

5 Nike Air Max 97 By You Sneaker Squad
Sneaker Squad
Stephan
Geschreven door
Stephan