Tim
Geschreven door
Tim

We moeten het nog even doen met een schets op basis van de colorway, maar volgens diverse bronnen zal de aankomende Air Jordan 1 High OG "Washed Black" volgend jaar gaan droppen als onderdeel van hun SS23-collectie. Het gaat hier om een gloednieuwe colorway, die wij qua kleuren en Washed uitvoering absoluut kunnen waarderen.

De sneaker gaat gekleed in een colorway die bestaat uit de kleuren Black, Fire Red, Light Smoke Grey en Sail. Zoals gezegd zijn er nog geen officiële foto's opgedoken, maar naar alle waarschijnlijkheid zal de sneaker veel weg hebben van de Air Jordan 1 Retro High OG "Hyper Royal" uit 2021. Het heeft een witte leren basis met zwart Washed overlays, grijze kragen en swooshes met rode branding. Een Sail-middenzool bovenop een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet. De schoenen zullen worden geleverd in een speciale verpakking en tevens droppen in een full size run voor de hele familie.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 High OG "Washed Black"

10
Jun 2023
Coming soon
Air Jordan 1 High OG "Washed Heritage"

Air Jordan 1 High OG "Washed Heritage"

DZ5485-051
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim