Tim
Geschreven door
Tim

De Mac Attack sneaker is een cultklassieker van Nike die is gekoppeld aan de ietwat opvliegerige maar zeer vaardige tennislegende John McEnroe. Na een comeback van de sneaker in de vorm van een collab met Social Status, komt de sneaker binnenkort weer terug in een klassieke zwart/witte colorway. We blikken vooruit op de release van deze iconische Nike Mac Attack "Black and White" die in september zal gaan droppen.

Nike Mac Attack Black and White Foto 6
Nike Mac Attack Black and White Foto 7

De Mac Atack keert terug in een OG-stijl voorzien van een clean & simple zwart-witte colorway

Eerder dit jaar herintroduceerde Social Status de Nike Mac Attack, terwijl Travis Scott zijn fans een eerste blik gaf op zijn aankomende samenwerking die ook gebruik maakt van de sneaker. Sinds dit voorjaar heeft de tennisschoen uit de jaren 80 langzaam een comeback gemaakt in verschillende kleurstellingen en de volgende is deze klassieke Nike Mac Attack "Black and White".

De schoen is gemaakt van een mix van mesh en leren materialen en een nylon tong. Deze tennissneaker heeft een grotendeels geheel wit bovenwerk, met zwarte accenten op de hiel en kraag, de Swoosh en de randen rondom de enkel. De tong is voorzien van het kenmerkende ruitpatroon en rood wordt gebruikt om het Nike logo te benadrukken. De schoen is voorzien van "NIKE" branding op de hielen, binnenvoering en tussenzool, die allemaal bovenop een grijze rubberen buitenzool rusten om het ontwerp af te ronden.

Scoor deze legendarische Nike Mac Attack op donderdag 7 september, vanaf 9 uur in de ochtend.

Nike Mac Attack "Black and White"

07
Sep 2023
Nike Mac Attack "Black and White"

Nike Mac Attack "Black and White"

FB8938-101
Alle verkooppunten
Nike Mac Attack Black and White Foto 3
Nike Mac Attack Black and White Foto 5
Nike Mac Attack Black and White Foto 8
Nike Mac Attack Black and White Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim