Volledig leer én wit! Check de nieuwe Air Max 90 Leather Triple White

Volledig leer én wit! Check de nieuwe Air Max 90 Leather Triple White

Wij weten onderhand dat volledig leren Air Max 90's het goed doen bij onze volgers van de Nike Air Max Squad Facebook, als deze ook nog eens wordt voorzien van een volledig witte Triple White colorway weten wij het zeker - dit gaat een hardlopertje (get it) worden.

Het komt niet vaak voor dat we de Nike Air Max 90 volledig bedekt zien met leer, maar dat is precies het geval met deze geheel witte colorway die perfect geschikt is voor de zomer. Het tijdloze Air Max 90 model is van top tot teen voorzien van een clean witte kleur. De bovenkant wisselt qua materiaal af tussen glad en getrommeld leer met plastic en rubber rond de veterogen en hiel. Het enige dat niet gemaakt is van leer is de tong die gemaakt is van mesh. Wij zien hier dus ook een perfect paartje in voor de sneaker customizers onder ons.

Tonale branding en een bijpassende witte midden - en buitenzool maken de look van deze Air Max 90 af, die naar verwachting binnenkort te koop zal zijn. Op de hoogte blijven van de releasedatum? Check dan onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of  onze Facebook pagina.