Tim
Geschreven door
Tim

Vrijdag is dé dag dan eindelijk aangebroken, er dropt weer een Nike Air Max BW. Om negen uur in de ochtend zal deze prachtige en ingetogen Nike Air Max BW "Lyon" droppen via Nike.nl. Wij blikken alvast vooruit op de release en zullen de verkooppagina dagelijks aanvullen met verkooppunten.

Lyon; een stad waar klassieke gotische architectuur en moderne, geasfalteerde straten elkaar kruisen

Air max bw 90 lyon 3
Nike
Air max bw 90 lyon 2

De stad Lyon is waar de Nike Air Max BW "Lyon" door is geïnspireerd. Een stad waar klassieke gotische architectuur en moderne, geasfalteerde straten elkaar kruisen. Voor deze release heeft Nike besloten één van de grootste sneakerfreaks van de stad aan het woord te laten; Florent Altounian. Florent is eigenaar van sneakerstore Shoez Gallery en is dan ook groot fan van het model. Nike viert met de Lyon het 30-jarig bestaan van de Air Max BW en zet een aantal steden waar de sneaker populair is in het zonnetje.

De Air Max BW Lyon is voorzien van verschillende grijstinten met zwarte en witte details. Opvallende details zijn de naam "Lyon" op de tongen en hielen. Ook zien we de Franse kleuren op de inlegzolen, samen met zilveren dubraes waarop de jaartallen 1991 en 2021 zijn geplaatst, als verwijzing naar het jaar waarop de sneaker voor het eerst werd uitgebracht.

Nike Air Max BW "Lyon" Verkooppunten

05
Nov 2021
Nike Air Max BW "Lyon"

Nike Air Max BW "Lyon"

DM6445-001
Alle verkooppunten
Air max bw 90 lyon
Nike