Vrijdag dropt de UNDERCOVER x Nike Overbreak in twee colorways

Vrijdag dropt de UNDERCOVER x Nike Overbreak in twee colorways

Wij zijn dol op collabs, zeker als het gaat om een samenwerking tussen UNDERCOVER en Nike. Dit keer werken zij samen aan de release van twee colorways voor de nieuwe Nike Overbreak. De overbreak is misschien niet wat je gewend bent te zien bij een sneaker, maar wij vinden het wel weer leuk om te zien dat er een ander model dan the usual gebruikt wordt voor een collab. We werpen vandaag een blik op de twee colorways die Vrijdag zullen droppen.

Vrijdag droppen er dus twee colorways, namelijk de Undercover x Nike Overbreak "Overcast" en de Undercover x Nike Overbreak "Black". Deze sneaker van Undercover en Nike heeft een mesh en suède constructie aan de bovenkant. De sneaker is ook voorzien van zijn kenmerkende stevige middenzool, een geborduurde roos boven de Swooshes, de tekst "CHAOS" en "BALANCE" dat vermeld staat op de linker- en rechter toe box, en UNDERCOVER -branding op de tongen, inlegzolen en hiellipjes.

Vrijdag is het zover, dan droppen beide sneakers om 09:00. We hebben de verkooppunten van beide sneakers voor je op een rij gezet op onze sneaker releasekalender.

Meer relevante Blogs!