Tim
Geschreven door
Tim

Voordat 2022 volgende maand tot eind komt, knalt Nike er nog een aantal hele vette colorways uit voor de Air Force 1. We mogen gerust stellen dat de 40e verjaardag van de sneaker dit jaar meer dan succesvol is verlopen. Een overvloed aan collabs en hele strakke general releases hebben we dit jaar al voorbij zien komen, en deze aankomende Nike Air Force 1 Low "Clouds" voor dames is er ook weer één die je zeker niet mag missen.

Deze versie van de AF1 is afwijkend van het traditionele gladde leer waar de sneaker om bekend staat. In plaats daarvan heeft Nike een suède basislaag aangebracht met een ruige textuur. De geperforeerde toe boxes, kwart panelen, kragen en hiel overlays zijn allemaal behandeld met hemelsblauwe en witte patronen. Ze lijken een beetje op de Nike SB Dunk High Pro "Clouds" uit 2015, maar dan met een minder duidelijke all-over print. Grijs suède zijn toegepast op de tong en hiel branding en de Swooshes aan de zijkant. Alles hieronder is uitgevoerd in het wit, dat zorgt voor een prachtig strak contrast.

Benieuwd naar de releasedatum? Wij ook! Check voor het laatste nieuws regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Low "Clouds"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Force 1 Low WMNS "Clouds"

Nike Air Force 1 Low WMNS "Clouds"

FD0883-400
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 Low Clouds Foto 8
Nike Air Force 1 Low Clouds Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim