Tim
Geschreven door
Tim

Het is misschien wel de meest gestelde vraag die wij de laatste tijd gesteld krijgen: Welke Nike Air Max 1 sneakers droppen er nog in de tweede helft van 2023?. Uiteraard hebben we weer ons uiterste best gedaan om jullie te voorzien van handige release informatie als het gaat om de iconische Air Max 1 sneaker van Nike.

De laatste jaren viel het menig Air Max 1 liefhebber op dat de releases van de populaire sneaker afnamen. Nu, na een periode van droogte heeft Nike gehoor gegeven aan de oproep van Air Max 1 liefhebbers en weer een enorm aanbod aan nieuwe colorways aangekondigd.

We zijn dit jaar al verwend met dikke Air Max 1 colorways, maar we zijn er nog niet. Er zullen in 2023 nog zeker tientallen colorways gaan droppen. We hebben een samenvatting voor je gemaakt met de dikste Air Max 1 sneakers die nog in de pijplijn zitten.

VRIJDAG 21 JULI 2023 | Nike Air Max 1 "Clear Jade"

Nike Air Max 1 Clear Jade

We beginnen de lijst met de Nike Air Max 1 "Clear Jade", die op het moment van schrijven op het punt van droppen staat. De sneaker is niet voor niets de "Clear Jade" genoemd, de kleur trekt de meeste aandacht op de bovenhelft. De Tiffany-achtige accenten zijn verspreid over de getrommelde leren Swooshes, de Nike branding op de tong en de veterogen en de mud guards. Zwoele grijze suède panelen zijn te zien op de kwartpanelen, de hiel en een gedeelte van de wreef, terwijl de ademende mesh onderlagen, tongen en binnenkant in het wit zijn uitgevoerd. De witte tussenzool zorgt voor een mooi contrast met de Clear Jade kleuren die er aan de bovenkant afknallen. De buitenzool is uitgevoerd in drie kleuren, Clear Jade, wit en zwart.

Nike Air Max 1 "Clear Jade"

18
Aug 2023
Nike Air Max 1 SC "Clear Jade"

Nike Air Max 1 SC "Clear Jade"

DZ4549-001
Alle verkooppunten

DINSDAG 25 JULI 2023 | Nike Air Max 1 "Chili 2.0"

Nike Air Max 1 Chili 2 0

De door Tinker Hatfield ontworpen Air Max 1 is niet vies van een eerbetoon brengen aan een eerder gedropte sneaker. In het geval van deze Nike Air Max 1 "Chili 2.0" is het eerbetoon bedoeld voor de Air Max 1 "Chili" die oorspronkelijk uitkwam in 2003. Deze Nike Air Max 1 heeft ogenschijnlijk directe ontwerpkenmerken overgenomen van de hierboven genoemde voorganger, met een zeer vergelijkbare colorway. Ondanks dat de sneaker er op het eerste gezicht veel op lijkt, zijn er toch een aantal belangrijke verschillen. De grijze suède overlays springen het meest in het oog, omdat ze veel lichter zijn dan het leer van de oorspronkelijke "Chili". Maar afgezien van deze panelen en de voering, buitenzool en tonglabels, zouden veel elementen van deze nieuwe colorway vertrouwd moeten aanvoelen, met zijn zwarte mud guard en roodgekleurde Swooshes, veteroogjes en branding.

Nike Air Max 1 "Chili 2.0"

10
Aug 2023
Nike Air Max 1 "Chili 2.0"

Nike Air Max 1 "Chili 2.0"

FD9082-101
Alle verkooppunten

Dinsdag 25 JULI 2023 | Nike Air Max 1 Wmns "Fuchsia Dream"

Nike Air Max 1 Wmns Fuchsia Dream

Dinsdag 25 juli dropt deze Nike Air Max 1 Wmns "Fuchsia Dream" die zoals je ziet gebruik maakt van de klassieke OG color-blocking waar de Air Max 1 altijd bekend om heeft gestaan. We zueb een witte basis met grijze overlays, terwijl "Fuchsia" accenten op de gebruikelijke Swooshes, bovenste veteroogjes, branding, mud guards en het voorste deel van de rubberen buitenzool zijn toegepast. Verder is er een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool om het ontwerp af te maken.

Nike Air Max 1 Wmns "Fuchsia Dream"

26
Jul 2023
Nike Air Max 1 Wmns "Fuchsia Dream"

Nike Air Max 1 Wmns "Fuchsia Dream"

DZ2628-001
Alle verkooppunten

VRIJDAG 28 JULI 2023 | Nike Air Max 1 Wmns LX "Rugged Orange"

Nike Air Max 1 Wmns LX Rugged Orange

Deze Nike Air Max 1 Wmns LX "Rugged Orange" die op vrijdag 28 juli dropt is uitgevoerd in de kleuren Sail, Rugged Orange, Light Orewood Brown en Sundial. Deze Nike Air Max 1 voor dames is gemaakt van een mix van mesh, getrommeld leer en suède materialen. Terwijl Sail het grootste deel van het bovenwerk bedekt, verschijnt Rugged Orange op de overlays van de mud guards en de Swooshes. Andere opvallende details zijn contrasterende oranje accenten die er heerlijk uitspringen. "NIKE" branding is op een nieuwe manier uitgevoerd op de tonglabels en met een tweekleurig borduursel op de hielen. Een Sail tussenzool op een driekleurige rubberen buitenzool maakt het ontwerp af.

Nike Air Max 1 Wmns LX "Rugged Orange"

04
Aug 2023
Nike Air Max 1 Wmns LX "Rugged Orange"

Nike Air Max 1 Wmns LX "Rugged Orange"

FD2370-100
Alle verkooppunten

DINSDAG 8 AUGUSTUS 2023 | Nike Air Max 1 "Deep Royal Blue"

Nike Air Max 1 Deep Royal Blue

De Nike Air Max 1 "Deep Royal Blue" straal één en al OG uit. De schoen is uitgevoerd in een white, black en deep royal blue kleurenschema. De Nike Air Max 1 is gemaakt van een mix van mesh en suède materialen. Het bovenwerk is grotendeels wit, maar de mud guards van de schoen knallen er heerlrijk uit door de deep royal blue accenten. Door de toevoeging van lichtgrijze overlays en hakken valt de zwarte Swoosh extra op. De royal blue details zijn ook te zien op de binnenvoering en de rand rond de tong. De schoen maakt gebruik van een clean witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.

Nike Air Max 1 "Deep Royal Blue"

11
Aug 2023
Nike Air Max 1 "Deep Royal Blue"

Nike Air Max 1 "Deep Royal Blue"

FD9082-100
Alle verkooppunten

DINSDAG 8 AUGUSTUS 2023 | Nike Air Max 1 Wmns "Pale Ivory"

Nike Air Max 1 Wmns Pale Ivory

Op dinsdag 8 augustus worden de dames weer verwend met een heerlijke sneaker voor de zomer, want dan dropt namelijk deze schitterende Nike Air Max 1 Wmns "Pale Ivory". Deze Nike Air Max 1 is uitgevoerd in de kleurencombinaties Pale Ivory, Sanddrift, White, Sail en Black. Het bovenwerk is gemaakt van het gebruikelijke leer en mesh en de mud guards zijn van suède. Debossed branding siert de tong en hakken, terwijl een tweekleurige rubberen zool de look afmaakt.

Nike Air Max 1 Wmns "Pale Ivory"

11
Aug 2023
Nike Air Max 1 Wmns "Pale Ivory"

Nike Air Max 1 Wmns "Pale Ivory"

DZ2628-101
Alle verkooppunten

VRIJDAG 18 AUGUSTUS 2023 | Nike Air Max 1 SC "Bronze"

Nike Air Max 1 SC Bronze
long7ze

Vrijdag 18 augustus dropt de Nike Air Max 1 SC "Bronze". Deze versie van de Air Max 1 is uitgevoerd in de kleuren Light Orewood Brown, Bronze, White en Black. Deze Nike Air Max 1 is gemaakt van een mix van mesh, suède en leren materialen met een basis van wit mesh met overlays van grijs suède en bronskleurige leren Swooshes en mud guards. Een witte tussenzool op een zwarte rubberen buitenzool maakt het ontwerp af.

Nike Air Max 1 SC "Bronze"

18
Aug 2023
Nike Air Max 1 SC "Bronze"

Nike Air Max 1 SC "Bronze"

DZ4549-110
Alle verkooppunten

DINSDAG 29 AUGUSTUS 2023 | Nike Air Max 1 GS "Ice Cream"

Nike Air Max 1 GS Ice Cream

Balen voor iedereen met een groter maatje dan 40, want deze Nike Air Max 1 GS "Ice Cream" dropt op dinsdag 29 augustus alleen in de kleinere maatjes. De Nike Air Max 1 verschijnt in een heerlijk Ice Cream kleurenpalet, verankerd in puur wit mesh. Het paar krijgt ondersteuning door overlays uitgevoerd in een romig karamel kleurtje, met melkchocolade dat is toegepast op het leer. Ook de aardbijen zijn van de partij, die kleur zie je terug op de bovenstge veteroogjes, het borduursel op de achterkant en in de air unit. Tot slot zijn er kleuren mint verwerkt op de tong en de rubberen buitenzool. Je krijgt er spontaan trek van!

Nike Air Max 1 GS "Ice Cream"

30
Aug 2023
Nike Air Max 1 GS "Ice Cream"

Nike Air Max 1 GS "Ice Cream"

DZ3307-101
Alle verkooppunten

WOENSDAG 30 AUGUSTUS 2023 | Nike Air Max 1 CO.JP "Michigan"

Nike Air Max 1 CO JP Michigan

Na de 35e verjaardag van de Air Max 1gaat de viering door, want Nike komt op woensdag 30 augustus met nog een premium CO.JP (wat staat voor "Concept Japan" en ooit de url was van Nike's website voor Japan) kleurstelling. Het gaat hier om de Nike Air Max 1 CO.JP "Michigan" die gekleed gaat in de kleuren Midnight Navy, Varsity Maize en Natural. Deze uitvoering van de Nike Air Max 1 is gemaakt van boterachtig leer, nylon tongen en geborduurde mini Swooshes op de voorvoet. De schoen wordt geaccentueerd door Swooshes met een slangenprint en krokodilachtige mud guards. Een premium leren voering op een Sail tussenzool en een gele rubberen buitenzool maken het ontwerp af.

Nike Air Max 1 CO.JP "Michigan"

30
Aug 2023
Nike Air Max 1 CO.JP "Michigan"

Nike Air Max 1 CO.JP "Michigan"

FJ5479-410
Alle verkooppunten

DONDERDAG 31 AUGUSTUS 2023 | Nike Air Max 1 Wmns "Volt Suede"

Nike Air Max 1 Wmns Volt Suede

Nike's bekende "Volt" tint maakt op donderdag 31 augustus een comeback in de vorm van deze Nike Air Max 1 Wmns "Volt Suede". De synthetische basis is uitgevoerd in het wit bij de toe box en langs de kraag, terwijl een zandbruine kleur is toegepast op de de overlays van het bovenwerk. De kenmerkende "Volt" kleur is prominent aanwezig doordat het is gebruikt op de Swooshes en de suède mud guards. Daarnaast is deze kleur te zien op de tong, de sockliner en de branding op de hak. Een strakke witte tussenzool met een voor het grootste gedeelte zwarte buitenzool maakt de opvallende look af.

Nike Air Max 1 Wmns "Volt Suede"

30
Aug 2023
Nike Air Max 1 Wmns "Volt Suede"

Nike Air Max 1 Wmns "Volt Suede"

DZ2628-100
Alle verkooppunten

VRIJDAG 1 SEPTEMBER 2023 | Nike Air Max 1 "Urawa"

Nike Air Max 1 Urawa

De oorspronkelijke Nike Air Max 1 Urawa verscheen in 2004 als een Japan-exclusive release. Als eerbetoon aan deze sneaker dropt Nike op vrijdag 1 september deze vernieuwde Nike Air Max 1 "Urawa". Het paar uit 2004 was een eerbetoon aan de Urawa Dragons (ook bekend als Urawa Red Diamonds) J League Football Club. De vernieuwde versie van de Nike Air Max 1 Urawa zal worden gedropt in een kleurenschema dat bestaat uit de kleuren Pure Platinum, White, Black, Sport Red en Summit White. Als we de materialen van de schoen bekijken dan zien we een mix van mesh en leren materialen en de details bestaan uit een zwarte basis met grijze en witte overlays. De kleur wit zorgt voor wat contrast op de Swooshes, veters en tussenzool. Elders vind je rode contrasterende accenten, goud op de Nike tong en het Urawa Dragons logo geborduurd op de hielen en gestempeld op de binnenzolen. De afwerking bestaat uit een witte rubberen buitenzool met rode air units.

Nike Air Max 1 "Urawa"

02
Oct 2023
Coming soon
Nike Air Max 1 Premium "Urawa"

Nike Air Max 1 Premium "Urawa"

FD9081-001
Alle verkooppunten

ZATERDAG 7 OKTOBER 2023 | Nike Air Max 1 Wmns "White Black"

Nike Air Max 1 Wmns White Black

Naar verluidt dropt Nike deze Nike Air Max 1 Wmns "White Black" op zaterdag 7 oktober, maar dit is nog niet bevestigd. Het gaat hier om een Air Max 1 sneaker die gebruik maakt van de welbekende OG color blocking. De sneaker is gemaakt voor dames.

Nike Air Max 1 Wmns "White Black"

25
Sep 2023
Out now
Nike Air Max 1 "White & Black"

Nike Air Max 1 "White & Black"

DZ2628-102
Alle verkooppunten

DONDERDAG 2 NOVEMBER 2023 | Nike Air Max 1 "University Gold"

Nike Air Max 1 University Gold

Op donderdag 2 november komt er weer een clean colorway voor de Air Max 1 uit. Het gaat in dit geval om de Nike Air Max 1 "University Gold" die perfect geschikt lijkt voor het najaar. De schoen is uitgevoerd in een kleurenpalet dat bestaat uit de kleuren wit, university gold met een witte gaasconstructie als de basis van het bovenwerk dat wordt aangevuld met grijs nubuck op de overlays en zwart op de mud guards en de binnenvoering voor wat meer contrast. Voor een vleugje kleur zien we de opvallende University Gold kleur toegepast worden op de Swooshes en het Nike logo op de tong en inlegzool. Witte rubberen tussenzolen en tweekleurige zwarte en witte rubberen buitenzolen met lichte spikkels maken deze Nike Air Max 1 af.

Nike Air Max 1 "University Gold"

02
Nov 2023
Coming soon
Nike Air Max 1 "University Gold"

Nike Air Max 1 "University Gold"

FD9082-104
Alle verkooppunten

1 december | Nike Air Max 1 Wmns "Tan Lines"

Nike Air Max 1 Wmns Tan Lines

De dames zijn wederom lucky, want ergens dit jaar zal deze Nike Air Max 1 Wmns "Tan Lines" gaan droppen. De sneaker wordt geleverd in de kleuren Grain, Burnt Sunrise, Plum Fog, Violet Dust, Deep Royal Blue en Pure Platinum. Zoals je ziet is de schoen voorzien van een premium constructie bestaande uit een mix van materialen in combinatie met een verouderde tussenzool en een zwarte buitenzool. Andere opvallende details die je kunt verwachten zijn een extra set veters en nieuwe Nike logo's op de hielen, binnenzolen en tong.

Nike Air Max 1 Wmns "Tan Lines"

01
Dec 2023
Coming soon
Nike Air Max 1 Wmns "Tan Lines"

Nike Air Max 1 Wmns "Tan Lines"

FN7200-224
Alle verkooppunten

DATUM ONBEKEND | Nike Air Max 1 Wmns "Metal Charms"

Nike Air Max 1 Wmns Metal Charms

De releasedatum van deze Nike Air Max 1 Wmns "Metal Charms" voor dames is nog niet bekend, maar we hopen toch wel dat de sneaker spoedig gaat droppen want het is een uistekend paartje voor de zomer. De aankomende damesschoen wordt geleverd met een nubuckachtige mesh basis in gebroken witte tinten, terwijl canvas overlays met een paisleyprint in pastelkleuren zorgen voor een felle kleurexplosie. De branding is aanwezig in de vorm van een tonale swoosh, een zilverkleurige tong en een geborduurd logo op de hak, benadrukt door vijf bungelende metalen bedels rond de hiel van elke schoen. Het model rust op een witte tussenzool en een oranje, groene en rode buitenzool. De witte veters zorgen voor een strakke afwerking.

Nike Air Max 1 Wmns "Metal Charms"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Wmns "Metal Charms"

Nike Air Max 1 Wmns "Metal Charms"

FJ7734-101
Alle verkooppunten

15 september | Nike Air Max 1 Wmns "Multi-Color"

Nike Air Max 1 Wmns Multi Color

Kan jij wel een overdosis aan kleur gebruiken? Dan zit je met deze Nike Air Max 1 Wmns "Multi-Color" zeker goed. Deze Nike Air Max 1 is gemaakt van een mix van mesh en leren materialen. De basis is gekleurd in White en Sail met Tan overlays en zwarte branding op de Swooshes, de tong, de hakken en op de binnenzolen. Maar het hoogtepunt van de schoen is de Multi-Colors kleurenmix van Orange, Yellow en Pink aan de achterkant met mismatching Blue en Green Swooshes op de zijkanten. Het multicolor thema loopt door op de rubberen buitenzool om dit opvallende ontwerp af te maken.

Nike Air Max 1 Wmns "Multi-Color"

27
Sep 2023
Out now
Nike Air Max 1 '87 Wmns "Multi-Color"

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Multi-Color"

FQ2538-100
Alle verkooppunten

DATUM ONBEKEND | Nike Air Max 1 Wmns "Sofvi"

Nike Air Max 1 Wmns Sofvi

Deze Nike Air Max 1 Wmns "Sofvi" draait allemaal om de verzamelaarscultuur uit Japan. De schoen brengt je in contact met de nostalgie van je kindertijd door te refereren aan de looks van gewilde vintage actiefiguren. Doorschijnende accenten worden gecombineerd met hoogglans materialen voor die vinyl-speelgoed look en feel, terwijl chromen afwerkingen, "airbrushed" kleuren en uitbarstingen van Siren Red de look laten opvallen. Om de sneaker helemaal een verzamelobject te maken, worden de sneakers opslaan in een speciale schoenendoos.

Nike Air Max 1 Wmns "Sofvi"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Wmns “Soft Vinyl”

Nike Air Max 1 Wmns “Soft Vinyl”

FN7683-133
Alle verkooppunten

DATUM ONBEKEND | Nike Air Max 1 "All Petals United"

Nike Air Max 1 All Petals United

De Nike Air Max 1 "All Petals United" is ontworpen om de kracht van sport en de eenheid van atleten van over de hele wereld te vieren. De sneaker maakt gebruik van een uniek bloemenontwerp op het bovenwerk en is gedoopt in verschillende tinten groen, blauw, roze en geel, wat zorgt voor een levendige en opvallende look. Andere noemenswaardige details zijn de multi-color geborduurde mini Swooshes op de neus, een bloemmotief op de tonglipjes en een binnenzool met de tekst "All Petals United". Qua constructie is het paar gemaakt van mesh, suède, leer en getrommeld leer voor duurzaamheid en comfort.

Nike Air Max 1 "All Petals United"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "All Petals United"

Nike Air Max 1 "All Petals United"

FQ0256-131
Alle verkooppunten

DATUM ONBEKEND | Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin 2.0"

Nike Air Max 1 Keep Rippin Stop Slippin 2 0

De Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin" werd oorspronkelijk uitgebracht in 2008 en zal waarschijnlijk tijdens de feestdagen van 2023 terugkeren in een gloednieuwe "2.0" versie. De schoen maakte deel uit van Nike's "Greatest Hits" pack dat ook de Nike Air Stab "Runnin' Gunnin," en de Nike Air Max 90 "King of the Mountain" bevatte.

Deze Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin 2.0" gaat gekleed in een Light Iron Ore, Total Orange, Flat Pewter, Summit White en Kumquat kleurenschema. We zien een hoop gelijkenissen, maar toch is de sneaker een beetje anders dan de oorspronkelijke versie. Hij is gemaakt van mesh en suède en heeft een zwarte safariprint op de mud guards en Swooshes. Andere details zijn oranje accenten op de tong, de bovenste veteroogjes, de mini Swooshes op de voorvoet, de neus, de Air Max unit en ook nu staat de beroemde tekst "Keep Rippin Stop Slippin" geborduurd op de hielen. Een verouderde tussenzool op een zwart met oranje rubberen buitenzool maakt het ontwerp af.

Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin 2.0"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin 2.0"

Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin 2.0"

FQ8731-012
Alle verkooppunten

DATUM ONBEKEND | Nike Air Max 1 Premium "Denim Leopard"

Nike Air Max 1 Premium Denim Leopard
Sneaker Politics

Wat misschien wel de Air Max 1 van 2023 kan worden is deze Nike Air Max 1 Premium "Denim Leopard". Of en wanneer deze sneaker in Europa zal gaan droppen is nog niet bekend. De schoen is uitgevoerd in de kleuren medium blue, white, university gold, picante red, metallic gold en desert en is gemaakt van verschillende materialen en stoffen. Het bovenwerk zelf is gemaakt van denim, leer en mesh, terwijl de luipaardprint gebruikt is om de overlays te accentueren. Opvallende details zijn de stiksels langs de denim panelen, rood en gouden borduursels rond de enkelkraag, witte touwachtige veters en bruine leren tonglabels. Dit paar heeft ook metallic gouden veteroogjes en een witte Swoosh aan de zijkanten. Een uitwaaierend herhaald patroon van mini Swooshes is te zien op de binnenzolen terwijl de schoen op een witte rubberen zool rust.

Nike Air Max 1 Premium "Denim Leopard"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Premium "Denim Leopard"

Nike Air Max 1 Premium "Denim Leopard"

FJ4452-432
Alle verkooppunten

DATUM ONBEKEND | Nike Air Max 1 "Timeless"

Nike Air Max 1 Timeless

De aankomende Nike Air Max 1 "Timeless" heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een tijdloos en strak ontwerp met een tijdloze uitstraling. Het bovenwerk is gemaakt van een mix van wit leer en mesh dat verder is opgehoogd met grijze Swooshes, grijze branding op de hiel en bandjes op de voorvoet. Het "Timeless" thema wordt gecompleteerd door een traditionele tong en binnenzool, een "Sail" tussenzool en een witte rubberen buitenzool.

Nike Air Max 1 "Timeless"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Timeless"

Nike Air Max 1 "Timeless"

FJ5472-121
Alle verkooppunten

DATUM ONBEKEND | Nike Air Max 1 "Unlock Your Space"

Nike Air Max 1 Unlock Your Space

In tegenstelling tot de Air Max 1 "Big Bubble", die zich richt de OG elementen van de Air Max 1, maakt deze aankomende Nike Air Max 1 "Unlock Your Space" gebuik van een nieuw uniek design. De Swoosh-logo's zijn bedekt met een verwrongen afbeelding in tweekleurig chroomzilver en wit, terwijl het hiellogo de klassieke Nike Air vervangt door een uitgehold Swoosh-logo dat het gaas eronder onthult. Een symbolische interpretatie van het concept verschijnt op de binnenzool, terwijl het bericht boven de Air Unit verschijnt met "Your Space" in ton-sur-ton wit. De voering aan de binnenkant heeft een mooie kleur door het oranje-roze kleurverloop, terwijl er drie mini Swoosh-logo's op de toe box zijn geplaatst.

Nike Air Max 1 "Unlock Your Space"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Unlock Your Space"

Nike Air Max 1 "Unlock Your Space"

FN0608-101
Alle verkooppunten

DATUM ONBEKEND | Nike Air Max 1 "Everything You Need"

Nike Air Max 1 Everything You Need

In navolging van de Dunk Low "Be 1 Of One" - waarvan eerder deze week officiële beelden opdoken - borduurt deze Nike Air Max 1 op de achterkant van de tong de volgende boodschap: "Alles wat je nodig hebt zit er al in." De buitenkant van het paar is al net zo opbeurend, doordat de mud guard voorzien is van een retro jaren 70 print. Bovendien is er een uniek steekpatroon rond de hiel geregen en is de roze gekleurde tong voorzien van aparte branding en zijn zowel de Swoosh als de Nike Air in diepblauw uitgevoerd.

Nike Air Max 1 "Everything You Need"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Everything You Need"

Nike Air Max 1 "Everything You Need"

FN7287-100
Alle verkooppunten

DATUM ONBEKEND | Nike Air Max 1 Wmns "Aura"

Nike Air Max 1 Wmns Aura

De Nike Air Max 1 Wmns "Aura" is eindelijk bevestigd, alleen is het nog even wachten op de releasedatum. Deze denim knaller voor dames is zoals je kunt zien een heerlijk frisse sneaker die meerdere stoffen en kleuren moeiteloos weet te combineren.

Nike Air Max 1 Wmns "Aura"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Denim "Aura"

Nike Air Max 1 Denim "Aura"

FQ8900-440
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim