Twee keer knipperen met je ogen en het is alweer 2024, voor ons de hoogste tijd om vooruit te blikken op al het moois dat we volgend jaar aan nieuwe Air Max 1 sneakers kunnen verwachten. We zijn in 2023 al verwend met de nodige Air Max 1 sneakers, maar 2024 lijkt vooralsnog een misschien nog wel beter jaar te gaan worden.

Zoals je weet zijn we groot fan van de iconische sneaker van Nike, net zoals een overgroot deel van onze volgers. Het leek ons dan ook een goed idee om een overzicht te maken met alle Air Max 1 sneakers die in 2024 gaan uitkomen. We zullen deze lijst blijven updaten, dus sla 'm op en check het overzicht om op de hoogte te blijven.

Ook op de hoogte blijven van andere releases en meer nieuws over sneakers? Check dan ook onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 1 '86 "Sport Royal"

Nike Air Max 1 86 Sport Royal

De Nike Air Max 1 '86 "Sport Royal" is uitgevoerd in een colorway die bestaat uit de kleuren van White, Royal Blue, Neutral Grey en Black. Zodoende laat deze Nike Air Max 1 zich inspireren door het originele ontwerp. Royal Blue suède siert de mudguard, de veteroogjes en het Nike logo op de tong en hiel. Een contrastrerende kleur van Neutral Grey siert de overlays op de wreef, de middenvoet en de hiel. De basis wordt gevormd door wit mesh dat perfect bij de veters, tong en binnenvoering past. De klassieke "Air Max Big Bubble" zool in de hak rust op een driekleurige rubberen buitenzool.

Nike Air Max 1 '86 "Sport Royal" releasedatum en verkooppunten

Mar
22
Nike Air Max 1 '86 OG Wmns "Royal Blue"

Nike Air Max 1 '86 OG Wmns "Royal Blue"

DO9844-101
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Cracked Multi-Color"

Nike Air Max 1 Cracked Multi Color

De colorway van deze Nike Air Max 1 "Cracked Multi-Color" doet sterk vermoeden dat Nike deze sneaker in de lente van 2024 zal gaan droppen. Het klassieke model is uitgevoerd in een pastelkleurig kleurenpalet bestaande uit licht light soft pink, vapor green, anthracite, adobe, university gold en white. De schoen is gemaakt van een mix van mesh en suède materialen, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Het grootste deel van de schoen wordt geaccentueerd in roze en groene pasteltinten op de veters, tong, binnenvoering en de Swoosh. Om het helemaal af te maken, rust de schoen op een wit gespikkelde tussenzool en een multi-collored rubberen buitenzool.

Nike Air Max 1 "Cracked Multi-Color" releasedatum en verkooppunten

Mar
02
Nike Air Max 1 "Cracked Multi-Color"

Nike Air Max 1 "Cracked Multi-Color"

FZ4133-640
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 Wmns "Pink Rise"

Nike Air Max 1 Wmns Pink Rise

Deze aangekondigde Nike Air Max 1 "Pink Rise" voor dames is uitgevoerd in een kleurenschema dat klaar is voor de lente. Het weet de kleuren Neutral Grey, Pink Rise, White en Black moeiteloos te combineren. Het gedurfde ontwerp van de sneaker wordt benadrukt door de Pink Rise accenten die zijn toegepast op de branding en de mudguards, de bovenste twee veteroogjes en een klein deel van de buitenzool. De rest van de sneaker heeft een basis van wit mesh en Neutral Grey overlays. De kleur wit is ook te vinden op de tong, veters, kragen, binnenvoeringen en tussenzolen, terwijl de driekleurige buitenzool het ontwerp afmaakt.

Nike Air Max 1 Wmns "Pink Rise" releasedatum en verkooppunten

Jan
04
Nike Air Max 1 Wmns "Pink Rise"

Nike Air Max 1 Wmns "Pink Rise"

DZ2628-109
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 ’86 OG "Black Denim"

Nike Air Max 1 86 OG Black Denim

De Nike Air Max 1 ’86 OG "Black Denim" maakt gebruik van materialen die we niet vaak zien bij de Air Max 1. Het door Tinker Hatfield ontworpen model maakt in dit geval gebruik van een colorway die de kleuren Black, White, Pink Foam, Football Grey en Coconut Milk combineert. De schoen is gemaakt van getrommeld leer, canvas, denim en suède. De eyecatchers van het ontwerp zijn zwart denim op de zijpanelen en hakken, zwart getrommeld leren mudguards, Football Grey suède op de toe box en enkels en Pink Foam details op de veters, middenvoet, tong en binnenvoering. Om het af te ronden zien we Swooshes van wit getrommeld leer aan de zijkanten, zwarte Nike branding op de tongen en hielen, een Coconut Milk rubberen tussenzool en een combinatie van roze en blauw combinatie op de rubberen buitenzool. De Nike Air Max 1 ’86 OG "Black Denim" wordt verwacht in de lente van 2024.

Nike Air Max 1 ’86 OG "Black Denim" releasedatum en verkooppunten

Dec
07
Nike Air Max 1 '86 OG "Black Denim"

Nike Air Max 1 '86 OG "Black Denim"

FB9647-001
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Wheat"

Nike Air Max 1 Wheat

In de lente van 2024 komt Nike met een nieuwe "Wheat" colorway voor de Nike Air Max 1. Deze levendige Nike Air Max 1 "Wheat" straalt een en al herfst uit door een kleurencombinatie die bestaat uit White, Wheat, Flax, Outdoor Green en Gum Medium Brown. Een witte basis van mesh wordt vergezeld door Wheat en Flax op de premium nubuck overlays en mudguards. Meer witte details zien we op de Swooshes, veters, tongen, branding op de hielen en de rubberen tussenzolen. Afrondende details zijn Outdoor Green op de bovenste veteroogjes en Gum Medium Brown rubberen buitenzolen.

Nike Air Max 1 "Wheat" releasedatum en verkooppunten

Feb
21
Nike Air Max 1 "Flax and Coconut Milk"

Nike Air Max 1 "Flax and Coconut Milk"

FZ3598-299
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Dusty Cactus"

Nike Air Max 1 Dusty Cactus

Deze aangekondigde Nike Air Max 1 "Dusty Cactus" heeft een bovenwerk van wit mesh in combinatie met grijze suède overlays. De schoen wordt verder opgefleurd door de levendige Dusty Cactus Turquoise accenten op de Swooshes, veteroogjes en de mudguards. Dit felle kleurcontrast geeft de sneaker een opvallende en energieke uitstraling. De tussenzool is uitgevoerd in Coconut Milk, wat zorgt voor een heerlijke vintage look.

Nike Air Max 1 "Dusty Cactus" releasedatum en verkooppunten

Apr
25
Nike Air Max 1 Wmns "Dusty Cactus"

Nike Air Max 1 Wmns "Dusty Cactus"

DZ2628-107
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Thunder Blue"

Nike Air Max 1 Thunder Blue

De Nike Air Max 1 "Thunder Blue" blijft trouw aan de og color blocking en is uitgevoerd in een colorway die bestaat uit Football Grey, Lilac Bloom en Thunder Blue. Witte mesh onderlagen worden gecombineerd met Football Grey nubuck overlays. Thunder Blue is toegepast op de suède mudguards, de nylon tong, veters, voering en het Nike Air-logo op de achterkant. Lila Bloom accentueert de Swoosh aan de zijkanten, het Nike Air Max logo op de tong en de inlegzool en komt ook terug op de zichtbare Max Air unit in de hiel. Een klassieke witte Air Max 1 tussenzool op een zwart-witte rubberen buitenzool maakt de look af.

Nike Air Max 1 "Thunder Blue" releasedatum en verkooppunten

Feb
22
Nike Air Max 1 "Thunder Blue"

Nike Air Max 1 "Thunder Blue"

FD9082-001
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Dark Stucco"

Nike Air Max 1 Dark Stucco

Deze aangekondigde Nike Air Max 1 "Dark Stucco" straalt een en al herfst uit. De schoen is voorzien van een combinatie van mesh, leer en suède materialen. Het kleurenpalet bestaat uit Dark Stucco, Black, Neutral Olive en Phantom. De mesh basis is uitgevoerd in Dark Stucco, in combinatie met de Olive-gekleurd suède op de tong, wreef, middenvoet en op de hiel overlays. Zwart leer is gebruikt op de Swooshes en mudguards. De middenzool is wit, met een zichtbare Air Max unit, en het geheel wordt afgewerkt met een rubberen grind Gum buitenzool.

Nike Air Max 1 "Dark Stucco" releasedatum en verkooppunten

Feb
29
Nike Air Max 1 SC "Dark Stucco"

Nike Air Max 1 SC "Dark Stucco"

FB9660-003
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 LX "Team Red"

Nike Air Max 1 LX Team Red

Deze Nike Air Max 1 LX "Team Red" is uitgevoerd in een chique kleurencombinatie van Sail, Team Red en Gum Light Brown. Qua materialen zit het ook snor, want de schoen heeft een volledig leren constructie met een mesh tong en binnenvoeringen. De grootste eyecatcher is echter het glanzende lakleer dat is uitgevoerd in de kleur Team Red, dat de Swooshes en mudguards siert. De stijl wordt nog luxer door het Metallic Gold logo op de tong. Het ontwerp wordt afgemaakt met een witte tussenzool en een semi-transparante Gum Light Brown rubberen buitenzool.

Nike Air Max 1 LX "Team Red" releasedatum en verkooppunten

Feb
10
Nike Air Max 1 LX "Team Red"

Nike Air Max 1 LX "Team Red"

FJ3169-100
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 SE "Buff Gold"

Nike Air Max 1 SE Buff Gold

Het is bij deze Nike Air Max 1 SE "Buff Gold" nog even afwachten of de sneaker ook in Europa zal gaan droppen, want in Mexico is de schoen al uitgebracht. Deze Air Max 1 omarmt op meesterlijke wijze de essentie van de herfst door middel van het kleurenschema dat een en al najaar uitstraalt. Het ontwerp heeft corduroy overlays in een rijke "Medium Brown" kleur op de mudguards, aangevuld met een suède Swoosh van hetzelfde materiaal aan de zijkanten. Het achterpaneel is versierd in een lichtere "Sesame" tint. Onder deze op de herfst geïnspireerde buitenkant ligt een basislaag van suède in een opvallende "Buff Gold" kleur. Het ontwerp bevat ook ribfluweel in de binnenvoering en op het lipje van de tong, wat zorgt voor wat contrast. Witte veters en een tussenzool zorgen voor een verfrissend contrast in het ontwerp, terwijl de klassieke gomzool het thema met wat retro stijl weet af te ronden.

Nike Air Max 1 SE "Buff Gold" releasedatum en verkooppunten

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 SE "Buff Gold"

Nike Air Max 1 SE "Buff Gold"

FB8451-700
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Dark Team Red"

Nike Air Max 1 Dark Team Red

De Nike Air Max 1 "Dark Team Red" maakt gebruik van een klassieke kleurstelling bestaande uit wit, zwart, team red en pure platina en is gemaakt van een combinatie van mesh en suède. Het bovenwerk is helder wit, waardoor de donkere team red mudguards, de binnenvoering, de binnenzool en het hiellipje er heerlijk vanaf knallen. De zwarte Swooshes, de branding op de tong, de bovenste veteroogjes en een deel van de rubberen buitenzool contrastreren heerlijk met het rood. Een witte tussenzool met een tweekleurige buitenzool ronden het design af.

Nike Air Max 1 "Dark Team Red" releasedatum en verkooppunten

Jan
04
Nike Air Max 1 "Dark Team Red"

Nike Air Max 1 "Dark Team Red"

FD9082-106
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 SC "Cacao Wow"

Nike Air Max 1 SC Cacao Wow

Deze Nike Air Max 1 SC "Cacao Wow" tilt de materiaalcombinaties en het geraffineerde kleurgebruik naar een hoger niveau. Het zorgt voor een verleidelijke mix van subtiliteit en luxe. Het getrommelde leer dat uitgevoerd is in de kleur Cacao Wow neemt het grootste deel van de sneaker voor zijn rekening, het is toegepast op de mudguards en op de iconische Swoosh. Deze diepe tint is ook subtiel toegevoegd op de veteroogjes, de sockliner en de Nike Air logo's op zowel de tong als de hiel. Tan nubuck overlays zijn te zien op de wreef, de middenvoet en de hiel en brengen de donkere tinten op prachtige wijze in balans. De tong valt ook heerlijk op, doordat het is voorzien van harig suède. De veters hebben een complementaire bruine kleur die perfect matcht met het lichtbruine mesh dat de basis vormt. Een frisse witte Air Max 1 tussenzool vormt een mooi contrast met het bovenwerk en wordt afgemaakt met een zwarte buitenzool.

Nike Air Max 1 SC "Cacao Wow" releasedatum en verkooppunten

Mar
05
Nike Air Max 1 SC "Cacao Wow"

Nike Air Max 1 SC "Cacao Wow"

FB9660-200
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Platinum Tint"

Nike Air Max 1 Platinum Tint

Als we aan de lente denken, dan denken we aan een frisse colorway die gebruik maakt van subtiele kleuren. Dat is precies waar deze Nike Air Max 1 "Platinum Tint" aan voldoet. De sneaker heeft een klassieke witte mesh basis met suède overlays. De mudguards zijn uitgevoerd in de kleur Platinum Tint, terwijl de Swooshes, de bovenste veteroogjes, de branding op de tong, de binnenzool en delen van de rubberen buitenzool zijn uitgevoerd in de blauwe kleur Dark Obsidian. Een witte tussenzool in combinatie met een blauw/witte buitenzool maakt het ontwerp af.

Nike Air Max 1 "Platinum Tint" releasedatum en verkooppunten

Feb
01
Nike Air Max 1 "Platinum Tint"

Nike Air Max 1 "Platinum Tint"

FD9082-002
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 Wmns "Football Grey"

Nike Air Max 1 Wmns Football Grey

De Nike Air Max 1 Wmns "Football Grey" lijkt veel op de Platinum Tint hierboven, maar is net even anders uitgevoerd. Deze Air Max 1 voor dames heeft een mix van White, Football Grey, Platinum Tint en Black. Ademend mesh, leer en suède vormen de sneaker qua materialen. De schoen heeft een klassiek ontwerp met een witte basis, Platinum Tint overlays en Football Grey Swooshes en mudguards.

Nike Air Max 1 Wmns "Football Grey" releasedatum en verkooppunten

Feb
07
Nike Air Max 1 Wmns "Football Grey"

Nike Air Max 1 Wmns "Football Grey"

DZ2628-105
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 GS "Pink White"

Nike Air Max 1 GS Pink White

In 2024 droppen er ook een aantal Air Max 1 sneakers in GS-maatjes. Vaak lopen de maten tot en met 40, dus ook de dames met de kleinere voeten hebben geluk. Deze Nike Air Max 1 GS "Pink White" heeft een witte mesh basis die het canvas vormt voor de contrasterende roze tinten. Een lichte kleur roze is toegepast op de nubuck panelen aan de bovenkant, en wordt aangevuld met een diepere kleur roze die is toegepast op de mudguards, de Swooshes en de branding.

Nike Air Max 1 GS "Pink White" releasedatum en verkooppunten

Jan
23
Nike Air Max 1 GS "Pink White"

Nike Air Max 1 GS "Pink White"

FZ3559-100
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Black/White"

Nike Air Max 1 Black White

Ook bij deze Nike Air Max 1 "Black/White" is het nog even de vraag of we nog een release krijgen in Europa, want de sneaker lijkt in de Verenigde Staten al te zijn uitgebracht. We zien een overwegend zwart bovenwerk dat bestaat uit een basis van mesh en overlays van leer. Zwart is ook te vinden op de veters, de voering en de volledige zool. De enige delen van de schoen die niet in het zwart zijn gekleurd, zijn de Swooshes en de branding die in het wit zijn uitgevoerd.

Nike Air Max 1 "Black/White" releasedatum en verkooppunten

Jan
04
Nike Air Max 1 "Black/White"

Nike Air Max 1 "Black/White"

FZ0628-010
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 Slide "Royal" slippers

Nike Air Max 1 Slide Royal slippers

Ook de Air Max 1 slippers mogen we niet vergeten. In 2023 was dit misschien wel dé verrassing van het jaar en het lijkt erop dat Nike ons ook in 2024 zal gaan voorzien van de nodige releases. Deze Nike Air Max 1 Slide "Royal" slippers zijn uitgevoerd in de iconische OG colorway die bestaat uit White, Royal Blue en Neutral Grey. Qua ontwerp zien we een witte mesh band aan de bovenkant, in combinatie met grijs suède overlays en Royal Blue mudguards. Tot slot zijn de slippers ook voorzien van half geborduurde Swooshes aan elke kant, Een rubberen buitenzool maakt deze look af.

Nike Air Max 1 Slide "Royal" releasedatum en verkooppunten

Mar
20
Nike Air Max 1 Slide "Royal Blue"

Nike Air Max 1 Slide "Royal Blue"

FJ4007-100
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Green Chili"

Nike Air Max 1 Green Chili

Veel pittiger dan deze Nike Air Max 1 "Green Chili" gaat het niet worden. Stadium green en zwart spelen de hoofdrol en zorgen voor een heerlijke OG vibe die niet te evenaren valt.

Nike Air Max 1 "Green Chili" releasedatum en verkooppunten

Apr
03
Nike Air Max 1 "Green Chili"

Nike Air Max 1 "Green Chili"

FN6952-100
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 ’86 "Jackie Robinson"

Nike Air Max 1 86 Jackie Robinson

De afgelopen twee jaar heeft Nike een eerbetoon gebracht aan wijlen Jackie Robinson met speciale colorways. In 2022 was het 75 jaar geleden dat Robinson de eerste Afro-Amerikaan werd die in een Major League Baseball-wedstrijd speelde.

Nadat de Air Force 1 Low vorig jaar Robinson een eerbetoon bracht, is het nu de Air Max 1 '86 die een Robinson eerbetoon levert met deze release. Dit keer is er gebruik gemaakt van een kleurencombinatie van wit en blauw, waarbij de eerste kleur is gebruikt voor de suede mudguards, de veters en de tussenzool, terwijl de blauwe kleur de rest van het bovenwerk bedekt. Mesh en suede zijn op elkaar geplaatst, terwijl een speciaal borduurwerk in de vorm van een veer op de Swooshes is aangebracht. Elders wordt de sneaker geaccentueerd door goud op de branding op de hak, de bovenste veteroogjes en de dubraes en tongbadge met het thema "42".

Nike Air Max 1 ’86 "Jackie Robinson" releasedatum en verkooppunten

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 ’86 "Jackie Robinson"

Nike Air Max 1 ’86 "Jackie Robinson"

FZ4831-400
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Velvet Brown"

Nike Air Max 1 87 Wmns Velvet Brown

De witte mesh basis van deze Nike Air Max 1 '87 Wmns "Velvet Brown", de tan leren overlays en de bruine suede mudguards zorgen voor een complementair en luxueus ontwerp. Een donkere kleur bruin is toegepast op de leren swooshes, die ook is voorzien van witte stiksels. Zwarttinten zijn toegepast op te vinden zijn op de tags op de tong, de inlegzolen en het Nike Air logo op de hak. De schoen rust op een wit met bruin gespikkelde tussenzool en een zwarte buitenzool, terwijl bruine veters de schoen samenbinden voor een strakke afwerking.

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Velvet Brown" releasedatum en verkooppunten

Mar
15
Nike Air Max 1 '87 Wmns "Velvet Brown"

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Velvet Brown"

FZ3621-220
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Valentine’s Day"

Nike Air Max 1 87 Wmns Valentines Day

Vier de liefde dit jaar met de speciale Nike Air Max 1 '87 Wmns "Valentine’s Day". De schoen is gedrapeerd in een kleurenpalet van Sail, Light Soft Pink, Coconut Milk, Varsity Red en Baroque Brown en is gemaakt van een mix van mesh en premium lederen materialen. Opvallende details zijn een hartmotief op de zijkant van de toe box en inlegzool, die het liefdes thema versterken. De roze Swooshes, de branding op de tong en de rode geborduurde "Nike Air" op de hielen benadrukken het liefdevolle ontwerp. De witte tussenzool met zichtbare Air Max units, bovenop een bruine rubberen buitenzool maken de sneaker helemaal af.

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Valentine’s Day" releasedatum en verkooppunten

Mar
05
Nike Air Max 1 '87 Wmns "Valentine’s Day"

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Valentine’s Day"

FZ4346-200
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 ’86 OG "Air Max Day 2024"

Nike Air Max 1 86 OG Air Max Day 2024

Nike viert Air Max Day 2024 in stijl, met de release van deze Nike Air Max 1 ’86 OG "Air Max Day 2024". Deze speciale editie van de AM1 is niet alleen een eerbetoon aan het revolutionaire begin van de Air Max lijn, maar geeft ook een levendige draai aan het klassieke model. Deze uitvoering, die gepland staat voor 26 maart, is een must-have voor sneakerliefhebbers. De sneaker is uitgevoerd in een strak kleurenpalet betaande uit de kleuren White, Royal Blue, Neutral Grey, Volt en Black. De schoen heeft een comfortabele basis van wit mesh en opvallende Royal Blue accenten op de branding en de mudguards. De datum "3.26" op de tong staat symbool voor de viering van Air Max Day. Een opvallende Volt tussenzool met de "Big Bubble Air Max" zorgt voor zowel comfort als een gedurfde look. 

Nike Air Max 1 ’86 OG "Air Max Day 2024" releasedatum en verkooppunten

Mar
26
Nike Air Max 1 ’86 OG "Air Max Day 2024"

Nike Air Max 1 ’86 OG "Air Max Day 2024"

HF2903-100
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Hot Sauce"

Nike Air Max 1 Hot Sauce

Deze pittige versie van de Nike Air Max 1 heeft een basis van wit mesh in combinatie met Natural Grey overlays van getrommeld leer. Een Metallic Silver folie is toegepast over de gehele mudguard, wat zorgt voor een unieke look, terwijl zwarte spikkels op de Chili Red Swooshes het "Hot Sauce" thema versterken. Wat het meest opvalt is de vurige chilipeper die de "i" vervangt in het Nike logo op de hiel, samen met de slogan "It's in the Sauce" op de binnenzool.

Nike Air Max 1 "Hot Sauce" releasedatum en verkooppunten

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Hot Sauce"

Nike Air Max 1 "Hot Sauce"

HF7746-100
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 '86 OG "Museum Masterpiece"

Nike Air Max 1 86 OG Museum Masterpiece

De Nike Air Max 1 '86 OG "Museum Masterpiece" is een waar meesterwerk. Met zijn innovatieve ontwerp en zichtbare Air demping is het meer dan zomaar een schoen; het is een kunstwerk. De gemarmerde suede accenten voegen textuur toe aan zijn kunstzinnige uiterlijk.

Met een schuimrubberen tussenzool en zichtbare Air Max unit biedt hij lichtgewicht demping voor maximaal comfort. De gewatteerde, uitgesneden kraag zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm, terwijl de duurzame rubberen wafelzool voor voor grip en comfort zorgt.

Nike Air Max 1 '86 OG "Museum Masterpiece" releasedatum en verkooppunten

Mar
09
Nike Air Max 1 '86 OG "Museum Masterpiece"

Nike Air Max 1 '86 OG "Museum Masterpiece"

FZ2149-100
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 '87 "Light Smoke Grey"

Nike Air Max 1 87 Light Smoke Grey

De Nike Air Max 1 '87 "Light Smoke Grey" heeft een kleurenpalet die bestaat uit de kleuren Pure Platinum, White, Sail en Light Smoke Grey. Hij combineert een basis van wit mesh met overlays van Light Smoke Grey suede, wat een luxe uitstraling geeft. De toevoeging van Pure Platinum getrommeld lederen Swooshes en mudguards versterkt de premium look. Met een Sail tussenzool met zichtbare Air Max units behoudt hij zijn nostalgische uitstraling. Een duurzame rubberen buitenzool maakt het geheel af.

Nike Air Max 1 '87 "Light Smoke Grey" releasedatum en verkooppunten

Mar
19
Nike Air Max 1 '87 "Light Smoke Grey"

Nike Air Max 1 '87 "Light Smoke Grey"

HF0026-001
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Greyscale"

Nike Air Max 1 Greyscale

De Nike Air Max 1 "Greyscale" is uitgevoerd in Light Bone, Iron Grey, Cashmere, Photon Dust en Summit White en heeft een premium mix van mesh, getrommeld leer en suede. Iron Grey valt vooral op bij de suede Swooshes, leren panelen, de wreef, tong, binnenzool en op de hiek. De rubberen buitenzool met subtiele spikkels voegt een vintage detail toe.

Nike Air Max 1 "Greyscale" releasedatum en verkooppunten

Mar
30
Nike Air Max 1 "Greyscale"

Nike Air Max 1 "Greyscale"

HJ3498-007
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Monarch"

Nike Air Max 1 Monarch

De Nike Air Max 1 "Monarch" maakt gebruik van een colorway die bestaat uit de kleuren wit, zwart, Monarch en Pure Platinum. Een ademende basis van wit mesh wordt geaccentueerd met overlays van Platinum leer, zwarte suede Swooshes en Monarch-mudguards, wat bijdraagt aan het premium gevoel. Het ontwerp wordt gecompleteerd door een strakke witte middenzool met zichtbare Air Max units in combinatie met een zwart-witte rubberen buitenzool.

Nike Air Max 1 "Monarch" releasedatum en verkooppunten

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Monarch"

Nike Air Max 1 "Monarch"

FN6952-101
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Burgundy Crush/Picante Red"

Nike Air Max 1 Burgundy Crush Picante Red

De Nike Air Max 1 "Burgundy Crush/Picante Red" pronkt met de kleuren Summit White, Burgundy Crush en Picante Red. Zoals je kunt zien is het een kleurencombinatie die direct opvalt. Het bovenwerk van wit mesh is mooi in contrast gebracht met Picante Red overlays. Burgundy Crush suede Swooshes en mudguards steken er heerlijk vanaf. Een witte tussenzool met zichtbare Air Max units ronden deze nieuwe look voor de zomer van 2024 af.

Nike Air Max 1 "Burgundy Crush/Picante Red" releasedatum en verkooppunten

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Burgundy Crush/Picante Red"

Nike Air Max 1 "Burgundy Crush/Picante Red"

FN6952-102
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 Golf '86 "Orange"

Nike Air Max 1 Golf 86 Orange

Lekker potje golfen op jouw favoriete sneakers? Dat kan deze zomer met deze Golf-ready Nike Air Max 1 Golf '86 "Orange". Zoals je kunt zien knalt de oranje kleur er direct vanaf, waardoor je niet meer te missen bent op de golfbaan.

Nike Air Max 1 Golf '86 "Orange" releasedatum en verkooppunten

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 ’86 OG Golf "Bright Ceramic"

Nike Air Max 1 ’86 OG Golf "Bright Ceramic"

DV1403-118
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Field Purple"

Nike Air Max 1 Field Purple

Liefhebbers van paarse sneakers kunnen deze zomer hun lol op, met de release van de Nike Air Max 1 "Field Purple". Kleuren als White, Field Purple en Black geven deze ersie van de AM1 een frisse en eigentijdse look. De basis van wit mesh en de overlays van grijs suede  vormen een strak canvas. Levendige paarse accenten zijn toegepast op de Swooshes, de mudguards en de branding. De witte tussenzool en een duurzame zwart-witte rubberen buitenzool maken het plaatje compleet.

Nike Air Max 1 "Field Purple" releasedatum en verkooppunten

Apr
11
Nike Air Max 1 SC "Field Purple"

Nike Air Max 1 SC "Field Purple"

DZ4549-101
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Since '72"

Nike Air Max 1 Since 72

De "Since '72" collectie is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Nike. Een mooie toevoeging aan deze collectie is de aankomende release van de Nike Air Max 1 "Since '72". Deze nieuwe Air Max 1 heeft een verfrissend kleurenpalet van Wit, University Red, Cream en Limestone. De schoen is gemaakt van een mix van mesh, leer en suede materialen, wat zorgt voor een stijlvolle look. De witte basis wordt aangevuld met Cream en Limestone overlays, waardoor de schoen er natuurlijk uitziet.

Nike Air Max 1 "Since '72" releasedatum en verkooppunten

Apr
30
Coming soon
Nike Air Max 1 "Since '72"

Nike Air Max 1 "Since '72"

HF4312-100
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "King’s Day"

Nike Air Max 1 Kings Day

Voor Koningsdag van dit jaar introduceert Nike deze speciale Nike Air Max 1 "King’s Day". De schoen is uitgevoerd in de kleuren Cacao Wow, Bright Mandarin, Amber Brown, Monarch en Earth en is helemaal klaar voor oranjegekte. Hij is gemaakt van premium materialen en heeft canvas en textiel met een houtnerfpatroon op de hiel. De klittenbandtong en de leren binnenkant voegen een uniek element toe. Met een bruine tussenzool en zichtbare Air Max units ben je verzekerd van comfort en duurzaamheid.

Nike Air Max 1 "King’s Day" releasedatum en verkooppunten

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "King’s Day"

Nike Air Max 1 "King’s Day"

HF7346-200
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Alabaster"

Nike Air Max 1 Alabaster

Deze Nike Air Max 1 "Alabaster" is uitgevoerd in een colorway die perfect is voor de lente. We zien de kleuren White, Alabaster, Summit White en Black toegepast worden op het mesh, leer en suede. Het mesh en leer zorgen voor een comfortabel en ademend gevoel, aangevuld met suede mudguards die zorgen voor een vleugje luxe. We zien branding in reliëf op de tong en hakken, die de sneaker een subtiele, opvallende flair meegeven. Het ontwerp wordt afgerond met een tweekleurige rubberen zool.

Nike Air Max 1 "Alabaster" releasedatum en verkooppunten

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "Alabaster"

Nike Air Max 1 "Alabaster"

DZ2628-108
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Platinum Violet"

Nike Air Max 1 Platinum Violet

Deze aankomende Nike Air Max 1 "Platinum Violet" versie mengt op eigentijdse wijze geschiedenis en innovatie en zal deze zomer zeker in de smaak vallen bij de vrouwelijke liefhebbers van de Air Max 1. De colorway bestaat uit White/Platinum Violet-Phantom-White-Black. Het ademende mesh en de zachte suede overlays zorgen voor comfort en een heerlijk lichtgewicht gevoel aan de voeten. 

Nike Air Max 1 "Platinum Violet" releasedatum en verkooppunten

Apr
04
Nike Air Max 1 "Platinum Violet"

Nike Air Max 1 "Platinum Violet"

DZ2628-106
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 Wmns "Baroque Brown"

Nike Air Max 1 Wmns Baroque Brown

De Nike Air Max 1 Wmns "Baroque Brown" is voorzien van een natuurlijke colorway, mogelijk gemaakt door de kleuren Neutral Grey/Baroque Brown-White-Black. De schoen heeft een strakke basis van wit mesh met overlays van grijs suède, aangevuld met barokbruine Swooshes en mudguards, voor een geraffineerde look. Dezelfde bruine tint komt terug op de branding op de tong, de inlegzool en de hakken. Het ontwerp wordt afgemaakt met een witte tussenzool met zichtbare Air Max units, rustend op een bruine, zwarte en witte rubberen buitenzool.

Nike Air Max 1 Wmns "Baroque Brown" releasedatum en verkooppunten

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 Wmns "Baroque Brown"

Nike Air Max 1 Wmns "Baroque Brown"

DZ2628-004
Alle verkooppunten

Nike Air Max 1 "Beef & Broccoli"

Nike Air Max 1 Beef Broccoli

Deze smakelijke Nike Air Max 1 "Beef & Broccoli" maakt gebruik van een colorway die bestaat uit Cacao Wow, Vintage Green, Baroque Brown en Black. De materialen van de schoen bestaan uit een mix van mesh, harig suede en leer. De basis is levendig groen, aangevuld met bruine overlays, die de iconische "Beef & Broccoli" look vastleggen. Om het ontwerp af te ronden is er gekozen voor een stevige zwarte rubberen zool met zichtbare Air Max units.

Nike Air Max 1 "Beef & Broccoli" releasedatum en verkooppunten

Feb
10
Nike Air Max 1 "Beef & Broccoli"

Nike Air Max 1 "Beef & Broccoli"

FZ3590-259
Alle verkooppunten

Huh? Air max 1 sneaker?

Ondanks dat het ons sterk lijkt dat er onderhand nog mensen zijn die niet weten wat een Air Max 1 sneaker is, toch nog even een kleine introductie. De Air Max 1 werd in 1987 door Nike uitgebracht als meer dan zomaar een sneaker; het was een baanbrekende innovatie. De door Tinker Hatfield ontworpen sneaker was de eerste schoen met een zichtbare luchtbel in de hiel, die ongeëvenaard comfort en demping bood. Dit technologische hoogstandje was niet alleen functioneel, het ontketende ook een revolutie op het gebied van design. De zichtbare 'Air Unit' werd een kenmerkende look, een symbool van de toewijding van de Air Max lijn om grenzen te verleggen.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur