Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Max 1 is dit jaar 35 jaar oud geworden, feest dus! Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat Concepts en Nike met meerdere Air Max 1 collabs zullen gaan komen, waaronder de Concepts x Nike Air Max 1 SP "Wild Violet". Volgens ingewijden zullen er nog veel meer Air Max 1 sneakers gaan droppen, waarvan wij inmiddels een lijstje met mockups in bezit hebben.

De website Complex kreeg onlangs een document in bezit, waarop meerdere Air Max 1 releases voor 2022 op vermeld waren. Hierdoor krijgen we een aardig beeld wat ons dit jaar aan Air Max 1 sneakers te wachten staat. Mede door het 35-jarig jubileum van de sneaker kunnen we dit jaar na een lange periode van droogte, eindelijk weer nieuwe releases verwachten.

Nike Air Max 1 2022 Foto 2
Nike Air Max 1 2022 Foto 5

Een van de meest interessante paartjes die te zien is op de mockups, is de "Denim" Air Max 1 die door Nike als "premium" is bestempeld. Ook zien we dat Nike nog een "Safari" Air Max 1 zal gaan uitbrengen in aardetinten met een lichtblauwe swoosh aan de zijkanten. Voor de lente van 2022 komt er een exclusief damespaar in wit en geel. Op 26 Maart is het weer Air Max Day en op die dag zal Nike hoogstwaarschijnlijk een speciale Air Max 1 releasen die voorzien is van kleine Air Max-bedels.

Op de hoogte blijven van alle Nike Air Max 1 releases van dit jaar? Check dan dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim