Niet alleen wij zij enthousiast dat er eindelijk weer eens een Nike Air Max 1 uit zal gaan komen, wij merken dat iedereen dit gevoel wel een beetje heeft. Wij verwachten dus dat dit paartje binnen no time zal gaan uitverkopen. Beter dat we dus goed voorbereid zijn op deze release.

Het is alweer het 2e deel in de Nike DNA-serie, de eerste werd helaas enkel in het buitenland uitgebracht, maar dit paartje kunnen we dus gewoon gaan scoren. Deze release is een eerbetoon aan een mede door Hatfield ontworpen game-changer: de Air Huarache. Zo maakt deze AM1 gebruik van een van de bekendste colorways van het model, de "White / Black / Purple Punch" .

Purple Punch is terug te vinden op voornamelijk het achterste gedeelte van de schoen, zo is de hak voorzien van een plastic badge, die op het eerste oog een stuk stugger lijkt dan we gewend zijn bij een Air Max 1, dit als knipoog naar het design van de Huarache. Ook een klein gedeelte rond de bovenkant van de wreef en inlegzolen zijn voorzien van Punch. Verder maakt de sneaker gebruik van mooie diep zwarte Swooshes.

De sneaker zal releasen op Vrijdag 13 Maart, om 09:00. Wij hebben alle verkooppunten voor je op een rij gezet op de verkooppagina en onderaan deze post. Good luck!

Verkooppunten Nike Air Max 1 DNA CH.1 "Purple Punch"

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur