John Rattray is een skateboarder en maakt zich tevens sterk voor bewustzijn van geestelijke gezondheid. Onlangs is hij het "Why So Sad?" project gestart, om het gesprek over zelfmoordpreventie onder jeugd op gang te helpen. Om het goede doel te helpen, heeft Nike SB besloten samen te werken met het Schotse talent om een speciale SB Dunk Low uit te brengen die dit jaar een groot deel van de fondsenwerving voor zijn rekening zal nemen.

De Why So Sad? x Nike SB Dunk Low heeft een lichtblauwe leren basis en mesh-tongen met donkerblauwe uitscheurbare overlays waaronder de kleur geel te vinden is. Een geborduurde afbeelding van een kip op een fiets zien we terug op de zijkant van de hiel, samen met co-branded inlegzolen met de afbeelding van een vogel "Why So Sad?" branding op de binnenste tonglabel en vraagtekens geborduurd op de hielen. Een witte tussenzool bovenop een doorschijnende buitenzool maakt het ontwerp compleet.

Een deel van de opbrengst van de verkoop van deze SB Dunk Lows gaat rechtstreeks naar de WhySoSad? foundation om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Een releasedatum hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Why So Sad? x Nike SB Dunk Low

Nov
10
Why So Sad? x Nike SB Dunk Low

Why So Sad? x Nike SB Dunk Low

DX5549-400
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur