Kim Niklas Jones, geboren 11 september 1979 is een Engelse modeontwerper die is afgestudeerd aan het Central St Martins College of Art and Design in Londen. Eerder werkte Kim al samen met Nike voor een collab met als hoofdrol de Air Max 360, waarna het nu de beurt is aan een collab die twee sneakers zal omvatten - namelijk de Kim Jones x Nike Air Max 95 "Volt" en de Kim Jones x Nike Air Max 95 "Total Orange".

De sneakers werden voor het eerst onthuld in november, waarna nu de officiële afbeeldingen van beide paartjes uit de aanstaande Kim Jones x Nike Air Max 95-collab boven water zijn gekomen. De Kim Jones x Nike Air Max 95-collab bevat twee paartjes die gekleed gaan in een Black/Total Orange colorway en een Black/Volt colorway. Andere details zijn onder meer zwarte veters, gekleurde Air units en witte tussenzolen. Opvallende details van deze collab zijn onder meer de 3M reflecterende details aan de zijkant, het "Kim Jones"-logo op de zijkant van de hiel en de grote Nike Air tekst op de doorschijnende buitenzool.

De releasedatum staat op dit moment op 19 Maart, maar dat kan nog veranderen. Wil jij op de hoogte blijven van het nieuws rondom deze sneaker en nog veel meer ander sneaker nieuws? Check dan dagelijks onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook.

Stephan
Geschreven door
Stephan