De foto's van de Air Jordan 1 Retro High OG Wmns "Latte" zijn een poos geleden al gedropt, maar het was nog even wachten op een definitieve releasedatum. Inmiddels heeft Jordan bevestigd dat deze prachtige Air Jordan 1 sneaker zal gaan droppen op woensdag 24 april. Zoals je kunt zien is de sneaker perfect geschikt om deze zomer te rocken. Deze sneaker is bedoeld voor de dames, maar zal ook droppen in kleinere maten voor kleuters, peuters en baby's.

Deze unieke sneaker heeft een kleurenpalet dat bestaat uit de kleuren Zwart, Legend Medium Brown, White en Sail. De schoen heeft een witte leren basis, die ademend is door de perforaties op de toebox. Zwarte overlays, Swooshes, veters, "Nike Air" branding op de tonglabels en binnenvoeringen zorgen voor een mooi contrast. De kleur Medium Brown is toegepast rond de enkel , op de hakken en de rubberen zool, wat zorgt voor een heerlijke "Latte" vibe, die doet denken aan de Air Jordan 1 Retro High OG "Dark Mocha" uit 2020. Het ontwerp wordt afgerond door een Sail tussenzool.

Scoor deze heerlijke Air Jordan 1 Retro High OG Wmns "Latte" op woensdag 24 april, vanaf 9 uur 's morgens via diverse verkooppunten.

Air Jordan 1 Retro High OG "Latte"

Apr
24
Air Jordan 1 Retro High OG Wmns "Latte"

Air Jordan 1 Retro High OG Wmns "Latte"

FD2596-021
Alle verkooppunten
Apr
24
Air Jordan 1 Retro High OG PS "Latte"

Air Jordan 1 Retro High OG PS "Latte"

FD2597-021
Alle verkooppunten
Apr
24
Air Jordan 1 Retro High OG TD "Latte"

Air Jordan 1 Retro High OG TD "Latte"

FD2598-021
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 Retro High OG Latte Foto 6
Air Jordan 1 Retro High OG Latte Foto 5
Air Jordan 1 Retro High OG Latte Foto 1
Air Jordan 1 Retro High OG Latte Foto 3
Air Jordan 1 Retro High OG Latte Foto 4
Air Jordan 1 Retro High OG Latte Foto 7
Air Jordan 1 Retro High OG Latte Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur