De Deense retailer en kledinglabel Wood Wood heeft inmiddels een uitgebreide lijst met samenwerkingen op hun naam staan. Eerder werkte het bedrijf uit Denemarken al samen met merken als Salomon, Adidas en Reebok. Nu is het de beurt om de handen ineen te slaan met Asics, waarmee ze samen een nieuwe GT-2160 sneaker zullen uitbrengen. 

Wood Wood x Asics GT 2160 Cream Oatmeal Foto 5

Less is more bij deze Wood Wood x Asics GT-2160 "Cream & Oatmeal" sneaker

De Wood Wood x Asics GT-2160 "Cream & Oatmeal" heeft een ingetogen look, voorzien van de bekende zilveren tinten waar Asics om bekend staat. De schoen wordt opgefleurd door verschillende kleuren, waaronder lichtroze, blauw, indigo, geel en een vleugje groen op de "W.W." branding aan de achterkant. 

Andere opvallende details zijn de donkerbruine voeringen, dikke veters, een witte tussenzool en een zwarte buitenzool. Ondanks een mix van verschillende kleuren, behoudt de schoen een samenhangende look die de lifestyle looks van Asics en de design skills van Wood Wood weerspiegelt. Naast de kleuren zijn er verschillende texturen gebruikt op het mesh en zijn er een tal van opvallende details toegepast, zoals de veterlussen, branded pull tabs en leren vlakken op de hakken.

Voorlopig is deze release alleen nog te koop op de website van Wood Wood, maar we verwachten op 22 maart een bredere release. We houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Wood Wood x Asics GT-2160 "Cream & Oatmeal"

Mar
22
Wood Wood x Asics GT-2160 "Cream & Oatmeal"

Wood Wood x Asics GT-2160 "Cream & Oatmeal"

1203A426-100
Alle verkooppunten
Wood Wood x Asics GT 2160 Cream Oatmeal Foto 2
Wood Wood x Asics GT 2160 Cream Oatmeal Foto 3
Wood Wood x Asics GT 2160 Cream Oatmeal Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur