Tim
Geschreven door
Tim

Liefhebbers van de Air Max 1 sneaker zullen zich de iconische Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin" uit 2008 vast nog wel kunnen herinneren. Het is een van de populairste colorways die Nike ooit uit heeft gebracht voor het populaire model. De afgelopen maanden stelden we ons meermaals hardop de vraag, dropt de Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin 2.0" nog in 2023? Inmiddels kunnen we die vraag met behoorlijk wat zekerheid beantwoorden met het antwoord 'Ja'.

Aan de hand van gelekte foto's blikken we vooruit op de release van het nu al iconische vervolg op een van de meest legendarische colorways ooit.

Nike Air Max 1 Keep Rippin Stop Slippin 2 0 Foto 2

De iconische "Keep Rippin Stop Slippin" in een fris nieuw 2.0 jasje

Deze keer heeft de Nike Air Max 1 een nieuwe look. Hij wordt geleverd in de kleuren Pearl White, Black, Vast Grey en Cedar. De mesh basis heeft een prominente Vast Grey tint, terwijl de suède overlays op de wreef, middenvoet en hiel parelmoer wit zijn gekleurd.

Zwarte accenten vind je op de veters en de pluchen suède delen, met een vleugje Red Cedar op de mini Swoosh die terug te vinden is op de mud guard. Dezelfde Red Cedar kleur siert de sokvoering en het "Keep Rip'n Stop Slip'n" borduursel op de hiel. De schoen rust op een witte Air Max 1 tussenzool en ene tweekleurige zwart/bruine buitenzool die zorgt voor een extra vleugje stijl.

De voorlopige releasedatum van de Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin 2.0" staat op 28 november 2023. Mocht daar nog iets aan veranderen dan melden we ons vanzelfsprekend via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin 2.0" releasedatum

Nov
28
Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin 2.0"

Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin 2.0"

FD5743-200
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Keep Rippin Stop Slippin 2 0 Foto 1
Nike Air Max 1 Keep Rippin Stop Slippin 2 0 Foto 3
Nike Air Max 1 Keep Rippin Stop Slippin 2 0 Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim