Tim
Geschreven door
Tim

2022 lijkt een goed jaar voor de liefhebbers van Air Jordan sneakers te gaan worden. Nadat wij vandaan al lieten weten dat de Air Jordan 3 Retro "Cardinal Red" in Februari zal gaan droppen, komt er aanstaande Zaterdag eerst nog een ander bommetje voorbij; deze Air Jordan 4 "Red Thunder", die ook wel de "Crimson" genoemd zal worden.

De Air Jordan 4 "Red Thunder" is geïnspireerd op de "Thunder" colorway uit 2006

Air Jordan 4 Red Thunder Sneaker Foto 7
Air Jordan 4 Red Thunder Sneaker Foto 8

De De Air Jordan 4 "Red Thunder" a.ka. de Crimson toont veel overeenkomsten met de Air Jordan 4 "Thunder" uit 2006. Deze Air Jordan 4 is voorzien van een zwarte nubuck-constructie die het grootste deel van het bovenwerk vormt, samen met tonale details op de enkels, de bovenste tong, de binnenvoering en de kunststof hiellipjes. De opvallende rode tint is te zien op de veterogen, de mesh-details op de tongen en zijpanelen, de binnentong en de tussenzolen. Witte Jumpman-logo's op de tong en hiel, rode Flight-branding op de tongen en een zwarte rubberen buitenzool maken het geheel af.

Zaterdag 15 Januari dropt dit paartje via de Nike SNKRS app. Wees er op tijd bij, want dit gaat een instant sell-out worden!

Air Jordan 4 "Crimson"

15
Jan 2022
Air Jordan 4 Retro "Crimson"

Air Jordan 4 Retro "Crimson"

CT8527-016
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim