Normaal zijn we niet zo van het posten van meerdere berichten over één release, maar voor deze upcoming CLOT x Nike Air Max 1 "Kiss of Death 2021" maken wij graag een uitzondering. Niet alleen omdat het een hele dope sneaker is, maar ook omdat er eindelijk weer een nieuwe Air Max 1 sneaker uitkomt. De officiële foto's zijn binnen - wat betekend dat de release zo goed als om de hoek staat.

De CLOT x Nike Air Max 1 "Kiss of Death" keert voor het eerst in 15 jaar terug en is een eerbetoon aan de Chinese roots van CLOT en is geïnspireerd door 'Chi', de spirituele energie die door het menselijk lichaam stroomt en het verbindt met het universum, evenals de oude Chinese kunst van drukpunten. Deze retro is voorzien van de bekende "Net / Deep Red-Orange Blaze" -colorway. Het premium design van de sneaker bestaat uit een bovenwerk van suède met Swooshes van slangenleer, struisvogelhuid op de hiel en een transparante TPU bovenkant. Bovendien is de anatomie van de menselijke voet prominent aanwezig op de inlegzolen die drukpunten weergeven.

Dit exclusieve paartje zal zover wij nu weten droppen op 6 Maart 2021. Wij houden je op de hoogte op de verkooppagina van deze sneaker, alsmede op onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook.

Stephan
Geschreven door
Stephan