Tim
Geschreven door
Tim

Er was een periode dat studs mega populair waren, zeker in combinatie met witte sneakers. In het verleden heeft Nike al een aantal sneakers voorzien van studs, wat destijds best een succes genoemd mocht worden. Zojuist is bekend geworden dat Nike dit jaar nog twee populaire sneakers gaat voorzien van zilverkleurige studs, zo worden de Air Force 1 en Air Max 90 Futura onder handen genomen met de opvallende accessoire.

We blikken vooruit op de release van de Nike Air Max 90 Futura "Silver Studs" en de Nike Air Force 1 Low "Silver Studs", die aangekondigd zijn zonder officiële releasedatum.

Nike Air Max 90 Futura "Silver Studs"

Nike Air Max 90 Futura Silver Studs Foto 6
Nike Air Max 90 Futura Silver Studs Foto 7

De Nike Air Max 90 Futura heeft een gelaagde look, waarbij ademend mesh en duurzaam leer vakkundig worden gecombineerd. De bovenkant is helemaal wit, aangevuld met semi-transparante TPU overlays op de oogschelpen. Opvallende Metallic Silver accenten sieren de tong en hiellipjes, met een opvallend gebarsten patroon. De Swoosh aan de zijkant is versierd met studs, die een vleugje glamour toevoegen. Het ontwerp is elegant afgewerkt met een stevige witte rubberen zool met een zichtbare Air Max unit in de hiel, voor optimaal comfort.

Nike Air Max 90 Futura "Silver Studs" verkooppunten en releasedatum

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 90 Futura "Silver Studs"

Nike Air Max 90 Futura "Silver Studs"

FQ8888-100
Alle verkooppunten

Nike Air Force 1 Low "Silver Studs"

Nike Air Force 1 Low Silver Studs Foto 7
Nike Air Force 1 Low Silver Studs Foto 8

Deze chique Nike Air Force 1 Low markeert de 40e verjaardag van de schoen in stijl. Hij is geschikt voor dagelijks gebruik of speciale evenementen en combineert raffinement met veelzijdigheid. De Metallic Silver studs bieden een vleugje luxe, terwijl het witte bovenwerk gemakkelijk te combineren is met elke outfit.

Nike Air Force 1 Low "Silver Studs" verkooppunten en releasedatum

Datum nog
niet bekend
Nike Air Force 1 Low "Silver Studs"

Nike Air Force 1 Low "Silver Studs"

FQ8887-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 Futura Silver Studs Foto 2
Nike Air Max 90 Futura Silver Studs Foto 5
Nike Air Force 1 Low Silver Studs Foto 3
Nike Air Force 1 Low Silver Studs Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim