Tim
Geschreven door
Tim

A-COLD-WALL* en Converse komen op 11 juli weer met een nieuwe sneaker, het gaat in dit geval om de A-Cold-Wall x Converse Aeon Active CX Dyed "Emerald" - een limited edition collectie waarin geavanceerde innovatie en eeuwenoude ambacht samenkomen. Deze sneakers herdefiniëren individualisme en omarmen de gecontroleerde chaos die de kern vormt van het ethos van deze unieke samenwerking. Elk paar is een bewijs van de ambachtelijke technieken die worden gebruikt, wat resulteert in unieke kleurbehandelingen die van elke schoen een kunstwerk maken.

De sneakers bezitten het klassieke Converse DNA, met polyester en leren overlays die afgeronde lijnen hebben - een eerbetoon aan hun tijdloze design. Het modelnummer en het merk A-COLD-WALL* zijn smaakvol op het bovenwerk gedrukt, wat de exclusiviteit van deze samenwerking weerspiegelt.

Het aantrekken van deze bijzondere sneakers gaat moeiteloos, dankzij de stretch bootie met een hielkick en handige treklipjes. Het soepele instapgemak zorgt voor een naadloze ervaring, zodat je moeiteloos je unieke stijl kunt showen.

De Crater foam tussenzool met PU CX drop-in biedt ongeëvenaard comfort, waardoor elke stap voelt alsof je op wolken loopt. Deze sneakers absorberen schokken en bieden demping, zodat je voeten energiek en ondersteund blijven, waar je dag je ook brengt.

Een doorschijnende TPU hielclip siert de achterkant van de sneakers en voegt een vleugje futuristische elegantie toe. De clip is met laser gegraveerd met het logo van de samenwerking, staat symbool voor de zorgvuldige aandacht voor detail en verhoogt de algehele esthetiek van de schoen.

Met de A-Cold-Wall x Converse Aeon Active CX Dyed "Emerald" krijg je niet zomaar een paar sneakers, maar een kunstwerk, een bewijs van handgemaakte individualiteit.

A-Cold-Wall x Converse Aeon Active CX Dyed "Emerald"

11
Jul 2023
A-Cold-Wall x Converse Aeon Active CX Dyed "Emerald"

A-Cold-Wall x Converse Aeon Active CX Dyed "Emerald"

A07688C
Alle verkooppunten
A Cold Wall x Converse Aeon Active CX Dyed Emerald Foto 4
A Cold Wall x Converse Aeon Active CX Dyed Emerald Foto 5
A Cold Wall x Converse Aeon Active CX Dyed Emerald Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim