Tim
Geschreven door
Tim

New Balance is de afgelopen jaren steeds meer collabs aangegaan met bekende personen, van artiesten tot designers. Het in Boston gevestigde merk ging de afgelopen tijd onder meer een samenwerking aan met Joe Freshgoods en Salehe Bembury voor de Made In USA Collection, waarna een paar maanden geleden ook Action Bronson zijn eerste samenwerking met New Balance is aangegaan waarbij de New Balance 990 sneaker de hoofdrol speelde. Na de release van zijn eerste colorway in maart, zijn de officiële afbeeldingen van de tweede colorway ook gedropt. We blikken vooruit op deze aankomende Action Bronson x New Balance 990v6 Made in USA "Lapis Lazuli".

Action Bronson x New Balance 990v6 Made in USA Lapis Lazuli Foto 6
Action Bronson x New Balance 990v6 Made in USA Lapis Lazuli Foto 9

Deze blauwe New Balance sneaker is gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn toegepast op het bovenwerk en wijkt af van de wilde contrasterende kleuren van zijn eerste collab, maar behoudt in plaats daarvan een sterk thema dat bestaat uit hoofdkleuren blauw en bruin. Lichtblauw suède van varkensleer is toegepast op de overlays, terwijl een diepe marineblauwe tint de basislaag eronder overneemt. De prominente 'N'-branding krijgt een zilveren afwerking aan beide zijden van de middenvoet, terwijl de veters een bruine afwerking hebben gekregen. De veters eindigen onder het co-branded Baklava en New Balance tonglabel. Meer grijs-zilvertinten vergelijkbaar met die van het "N"-logo zijn te zien op de inlegzool en kraagoverlays, terwijl het ontwerp compleet wordt gemaakt door een tweekleurige vintage crème en blauwe tussenzool in combinatie met een rubberen buitenzool.

De Action Bronson x New Balance 990v6 Lapis Lazuli wordt op 22 juni uitgebracht via de Action Bronson-website. Het ziet er voorlopig naar uit dat New Balance de sneaker zelf zal gaan droppen op 30 juni. Zodra we meer nieuws hebben melden we ons uiteraard via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Action Bronson x New Balance 990v6 Made in USA "Lapis Lazuli"

29
Aug 2023
Action Bronson x New Balance 990v6 Made in USA "Lapis Lazuli"

Action Bronson x New Balance 990v6 Made in USA "Lapis Lazuli"

M990AC6
Alle verkooppunten
Action Bronson x New Balance 990v6 Made in USA Lapis Lazuli Foto 1
Tim
Geschreven door
Tim