Sean Wotherspoon, wie kent 'm niet? Na zijn collab met Nike, waaruit de Air Max 1/97 Sean Wotherspoon voortkwam pakt de eigenaar van Round Two en winnaar van de Nike Vote Forward 2017 door met nieuwe collabs waaronder deze Sean Wotherspoon x Adidas Superstar AEC SuperEarth waar we vandaag een blik op zullen gaan werpen.

De Sean Wotherspoon x adidas SuperEarth Superstar heeft eindelijk een officiële releasedatum gekregen. De sneaker behoudt alle herkenbare elementen van de Adidas Superstar, maar is samen met Sean Wotherspoon opnieuw ontworpen. Hij mixt zijn passie voor vintage streetwear met zijn veganistische spirit waarmee hij een unieke draai aan deze klassieker weet te geven.

"We hebben onderzoek gedaan naar plantaardige, recyclebare, alternatieve en veganistische materialen die we in de schoen konden verwerken, zodat deze meerdere levens kan hebben" - Sean Wotherspoon.

Alles, van de tooling tot de bovenkant is getweakt. Bloemtekeningen die hij zelf heeft gemaakt zijn toegepast in de vorm van geborduurde draden en het paartje zelf en de verpakking is afgewerkt met speciale “SUPEREARTH” -tekst, peace signs en bloemblaadjes.

Dit kunstwerkje is verkrijgbaar vanaf 29 Augustus, bij o.a. Adidas. Check voor het laatste nieuws de verkooppagina van deze sneaker.


Stephan
Geschreven door
Stephan