Sneakerzoekmachine

Adidas Superstar sneakers

Filter op

Adidas Superstar dames & heren

Wil je een iconische sneaker kopen die al populair is sinds 1964? Ga dan voor de Adidas Superstar! Deze sneaker is in verschillende colorways te koop waarbij zwart, wit en grijs het meest gangbaar zijn omdat je deze kleuren met alles in je garderobe kunt combineren.

Adidas Superstar-stijl

De Adidas Superstar doet zijn naam 'superster' zeker eer aan. Dit model staat consequent in de lijst van meest favoriete klassieke sneakers aller tijden. Deze sneaker raakt nooit uit de mode, ongeacht modetrends en verschillende generaties. Het heeft een tijdloos en strak ontwerp in verschillende colorways voor zowel dames als heren.

Hoe draag je de Adidas Superstar sneakers

De Adidas Superstar sneakers zijn makkelijk te combineren voor zowel mannen als vrouwen. Mannen kunnen deze lage sneakers combineren met een skinny jeans of strakke trainingsbroek om de vorm en het ontwerp van de sneaker extra op te laten vallen. Maar eigenlijk staat deze sneaker bij elke outfit. Dames kunnen dit model evengoed rocken met een spijkerbroek, jurk, short of rok.

Deze retro klassieker is vooral populair in het zwart/wit. De Adidas Superstars zorgen voor een neutrale look, waardoor het ook makkelijk te combineren is met opvallende prints of kleuren.