Tim
Geschreven door
Tim

Na de stukgelopen samenwerking tussen Adidas en Kanye West, stopte het merk met de verkoop van de populaire Yeezy sneakers. Vorige week kondigde Adidas aan de voorradige sneakers, die op een waarde van ruim een miljard dollar worden geschat toch zal gaan verkopen. Een deel van de opbrengst zal naar Kanye gaan en een deel van de winst zal worden geschonken aan goede doelen.

Na dit nieuws werden de website van Adidas in de gaten gehouden op aankondigingen, wat resulteerde in een spot van zowel de "Zebra" Yeezy Boost 35 V2 als de "Utility Black" Yeezy 500 op de adidas UK-website.

Adidas yeezy sneakers juni 2023

Naar verluidt start Adidas in juni van 2023 met de tijdelijke verkoop van Yeezy sneakers

Adidas India plaatste een afbeelding waarop een enorme voorraad oude Yeezys werd onthuld, waaronder de Yeezy 350 V2, Yeezy 350 V2 CMFT, Yeezy 450, Yeezy 500, Yeezy Foam Runner en Yeezy Slides, allemaal klaar om op 1 juni opnieuw te worden uitgebracht. De foto werd echter al snel verwijderd.

Hoewel er nog geen details omtrent de verkoop in Europa zijn uitgelekt, kun je verwachten dat elk model in de zomermaanden opnieuw zal worden uitgebracht.

Naast de restocks zal adidas Yeezy ook nieuwe colorways uitbrengen die nog niet eerder gezien zijn. Dit zal te maken hebben met het feit dat er bepaalde nieuwe colorways in productie waren ten tijde van het conflict tussen Adidas en Kanye. Zoals gezegd zal een deel van de verkoop gedoneerd worden aan organisaties die strijden tegen discriminatie, haat, racisme en antisemitisme.

We houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim