Air Jordan 1 Retro High Equality
Kleurcode: AQ7474-001
Releasedatum: 01-02-2018
Verkooppunten:

De Jordan 1 Retro High Equality komt eraan! Deze release zal naar verwachting zeer gewild zijn en in gelimiteerde aantallen worden gedropt.

Deze release is onderdeel van een grotere collectie en viert de prestaties van donkere en invloedrijke personen die staan voor gelijkheid op alle gebieden van het leven. Ook jij kunt je steun betuigen door een van de BHM-exclusieven te coppen. Deze drop is veel meer dan alleen een sneaker-release, deze retro's hebben een belangrijke boodschap van 'GELIJKHEID'.

Het zijn mensen zoals Martin Luther King Jr die de wereld op een positieve manier hebben beïnvloed. Veel van de invloedrijke sportsterren van Nike, waaronder Kevin Durant en Lebron James, hebben zich ook uitgesproken. Als een eerbetoon aan hen combineert dit colorblock thema moeiteloos twee thema's; zwart en wit.

De bovenkant is gemaakt van hoogwaardig leer, met alle kenmerkende details die je mag verwachten van een Air Jordan 1. Dit omvat het Wings-logo op de zijkant, evenals de geperforeerde gaatjes en de Swoosh op de zijkant.

Subtiele goud-accenten zijn te zien rond de veteroogjes, evenals de Jumpman logo's in de binnenzool. Om de look af te maken, zijn de woorden 'Equality ' op de hiel terug te vinden.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur