Tim
Geschreven door
Tim

De Gel Lyte III van Asics heeft tot nu toe al aardig wat releases gehad. Onlangs had het merk een collab met niemand minder dan Ronnie Fieg voor zijn 99e en 100e samenwerking met ASICS en is het iconische model in talloze colorways uitgebracht, van een eerbetoon aan het Masters Tournament tot een reeks "Colored Toe" versies. Nu de lente in volle gang is krijgt de door Shigeyuki Mitsui ontworpen sneaker nog een make-over, dit keer geïnspireerd door de traditionele Japanse theeceremonies.

Asics Gel Lyte III Rooibos Foto 3
Asics Gel Lyte III Rooibos Foto 2

De "Rooibos" versie van de Asics Gel Lyte III is bijna volledig gemaakt van gerecycleerd textiel

De Asics Gel Lyte III "Rooibos" maakt deel uit van de "Ocha Zome" collectie van Asics en is bijna volledig gemaakt van gerecycled textiel, waarbij elk paneel is geverfd met restanten van de productie van matcha-thee. Dit verleent een zeer natuurlijke kleur aan een groot deel van de constructie, waarvan de overlays en de basis respectievelijk een lichte en donkere tint bruin hebben, wat subtiel doet denken aan hoe ongemalen theebladeren eruit zien. De sneaker is afgewerkt met ruige randen en rust op een crème bodem.

Benieuwd wanneer deze sneaker dropt? Wij ook. We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Asics Gel Lyte III "Rooibos"

Datum nog
niet bekend
ASICS Gel Lyte III "Rooibos"

ASICS Gel Lyte III "Rooibos"

1201A786-600
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim