Awake NY is een streetwear- en kledingmerk gevestigd in New York City. Het merk staat bekend om zijn unieke mix van urban wear en culturele invloeden. Het merk, opgericht door Angelo Baque in 2012, heeft erkenning gekregen voor zijn onderscheidende ontwerpen die een eerbetoon zijn aan de levendige streat culture en diverse gemeenschappen van de stad.

In mei 2018 deelde Angelo Baque spannend nieuws op zijn Instagram Stories. Hij teasde vier spannende collabs met Converse, waarbij de iconische One Star Pro sneakers de hoofdrol zouden spelen. Vijf jaar later is deze langverwachte collab eindelijk werkelijkheid geworden. We blikken vooruit op de Awake x Converse One Star Pro OX in de kleuren "Black", "White" en "Blue" die donderdag 12 oktober zullen droppen via diverse verkooppunten.

Awake x Converse One Star Pro OX White Foto 1

Awake en Converse nemen de One Star Pro op een eigentijdse wijze onder handen

De One Star Pro sneakers hebben een opmerkelijke transformatie ondergaan, de sneakers zijn door Awake voorzien van een fluweelzachte poederblauwe, strakke zwarte en coole grijze suède afwerking. Deze colorways doen misschien een belletje rinkelen bij degenen die zich de Instagram-post van Baque uit 2018 herinneren. Een prominent Awake NY-borduurwerk staat centraal op de zijkant van de sneakers, dat de kenmerkende Converse ster overlapt. De look wordt afgerond met een glanzende rubberen tussenzool met een opvallend hielembleem en een brede streep.

Qua prestaties tilt de One Star Pro de klassieke One Star naar nieuwe hoogten door de integratie van een rubberen Converse CONS-buitenzool, geoptimaliseerd voor skateboarden, en een comfortabele voorgevormde CX-binnenzool. Deze opvallende sneakers worden aangevuld met een collectie hoodies met co-branding, rugbyshirts versierd met een opvallend sterrenpatroon op de achterkant en T-shirts die de kledinglijn compleet maken.

Scoor jij deze collab? Zorg dan dat je op 12 oktober de wekker zet om 10 uur in de ochtend.

Awake x Converse One Star Pro OX "Black", "Blue" en "White"

Oct
12
Awake x Converse One Star Pro OX "Black"

Awake x Converse One Star Pro OX "Black"

A07143C
Alle verkooppunten
Oct
12
Awake x Converse One Star Pro OX "White"

Awake x Converse One Star Pro OX "White"

A07144C
Alle verkooppunten
Oct
12
Awake x Converse One Star Pro OX "Blue"

Awake x Converse One Star Pro OX "Blue"

A07642C
Alle verkooppunten
Awake x Converse One Star Pro OX Blue Foto 1
Awake x Converse One Star Pro OX Black Foto 1
Awake x Converse One Star Pro OX White Foto 2
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur