Tim
Geschreven door
Tim

De tweede week van 2023 ligt alweer bijna achter ons, maar toch bleven de aankondigingen van eventuele nieuwe colorways voor de Air Max 1 uit. Vandaag kwam daar verandering in, want Nike heeft een aantal nieuwe colorways ontworpen voor het iconische model. Één van die nieuwe colorways is deze Nike Air Max 1 PRM "Baltic Blue", die is voorzien van prachtig blauw corduroy materiaal. Naast deze "Baltic Blue"-colorway droppen er op zijn minst nog twee andere colorways die gebruik maken van hetzelfde thema, maar informatie over deze sneakers is tot op heden nog beperkt. Voorlopig hebben we de officiële foto's van dit paartje, die we natuurlijk direct beter hebben bekeken.

Nike Air Max 1 PRM "Baltic Blue"

17
Mar 2023
Nike Air Max 1 PRM "Baltic Blue"

Nike Air Max 1 PRM "Baltic Blue"

FB8915-400
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 premium Baltic Blue FB8915 400

Blauw gekleurd premium Corduroy materiaal bedekt de gehele bovenkant van deze Air Max 1

Premium corduroy laat de typische mesh-, suède- of leerconstructie volledig achterwege. Het Corduroy materiaal heeft in het geval van deze Nike Air Max 1 PRM "Baltic Blue" het volledige bovenwerk overgenomen, inclusief de tong en de Swoosh. Het corduroy materiaal is voorzien van een monochromatische tint die Nike "Baltic Blue" noemt. De accentuerende kleuren van Sesam zijn toegepast op het tonglabel met Air Max-branding en op de eerder genoemde Swoosh die terug te vinden is op de welbekende zijkant. Een donkerdere kleur blauw is togepast rond de veterogen en langs de inlegzool en zorgt voor een mooi contrast tussen de twee kleuren blauw. Deze zelfde donkerblauwe kleur is ook gebruikt voor de geborduurde 'Nike Air' branding op de hiel. Aan de onderkant van de sneaker is er gekozen voor een witte middenzool en een volledig zwarte buitenzool.

Wij kunnen niet wachten op de release van deze prachtige sneaker, maar de releasedatum is 17 maart 2023. Check voor meer informatie regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 premium Baltic Blue Corduroy FB8915 400
Nike
Nike Air Max 1 premium Baltic Blue Corduroy FB8915 400 sneaker
Nike
Nike Air Max 1 Prm Baltic Blue Foto 8
Nike Air Max 1 Prm Baltic Blue Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim