Een aantal maanden geleden lieten wij julle al weten dat er een hele dikke collab met de Colombiaanse reggaetonartiest en zanger, bekend onder de artiestennaam J Balvin en Air Jordan aan zit te komen. Het was nog niet zeker of het hier ging om een custom paartje, of een daadwerkelijke release voor de consument. Het lijkt er na het zien van deze nieuwe foto's sterk op dat dit paartje daadwerkelijk in de winkels zal belanden.

In een interview met Highsnobiety gaf J Balvin meer informatie over de beschikbaarheid van het model. “Vanwege het coronavirus zijn alle fabrieken gesloten, maar we hebben goede hoop dat de release ergens rond November zal gaan plaatsvinden."

De J Balvin x Air Jordan 1 maakt gebruik van een kleurrijk tie-dye-ontwerp op de bovenkant van gelaagd canvas dat ook is uitgerust met gekartelde randen. Andere details zijn de zichtbare schuimrubberen tongen, het Balvin's Happy Face-logo op de hiel en tongtag van de linkerschoen. De schoen wordt ook geleverd met zwarte veters en een witte rubberen zool.

We houden jullie natuurlijk op de hoogte van deze release en veel andere releases via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.


Stephan
Geschreven door
Stephan