Tim
Geschreven door
Tim

Colour Plus Companie is een merk uit New York dat gespecialiseerd is in kleding en schoenen. Ze hebben samengewerkt met merken als CAT en Saucony, waarmee zij unieke producten in beperkte oplage op de markt hebben gebracht. Een van hun samenwerkingen met Saucony resulteerde in de release van de Jazz 81 sneaker, die exclusief verkrijgbaar was op een specifieke locatie.

Beide bedrijven hebben inmiddels hun tweede collab wereldkundig gemaakt, want op 11 augustus dropt deze nieuwe Colour Plus Companie x Saucony Grid Shadow 2 "Beach Ramble".

Colour Plus Companie x Saucony Grid Shadow 2 Beach Ramble Foto 2
Colour Plus Companie x Saucony Grid Shadow 2 Beach Ramble Foto 5

Saucony trekt met de Grid Shadow 2 sneaker een klassieker uit de kast

De Saucony Grid Shadow 2 is een sneaker die het moet hebben van zijn retrostijl. Hij maakt deel uit van de Originals-lijn van het merk, die zich richt op het terugbrengen van klassieke ontwerpen en silhouetten uit de archieven van Saucony.

Als we kijken naar deze Colour Plus Companie x Saucony Grid Shadow 2 "Beach Ramble" zien we een klassiek, op vintage geïnspireerd ontwerp met een mix van suède, leer en nylon materialen op het bovenwerk. De schoen is voorzien van meerdere kleuren bruin, wat een gelaagd effect geeft.

Zoals we gewend zijn van Saucony ligt de focus niet alleen op de looks, maar ook op comfort en prestaties, en de Grid Shadow 2 is ontworpen om een comfortabele pasvorm te bieden voor dagelijks gebruik. De Grid Shadow 2 Saucony's kenmerkende Grid dempingstechnologie is ook weer aanwezig in de tussenzool. Het Grid systeem is ontworpen om responsieve demping en schokabsorptie te bieden, wat het algehele comfort en de ondersteuning tijdens activiteiten verbetert.

De sneaker dropt op vrijdag 11 augustus via diverse verkooppunten.

Colour Plus Companie x Saucony Grid Shadow 2 Beach Ramble Foto 7

Colour Plus Companie x Saucony Grid Shadow 2 "Beach Ramble"

11
Aug 2023
Colour Plus Companie x Saucony Grid Shadow 2 "Beach Ramble"

Colour Plus Companie x Saucony Grid Shadow 2 "Beach Ramble"

S70822-1
Alle verkooppunten
Colour Plus Companie x Saucony Grid Shadow 2 Beach Ramble Foto 6
Colour Plus Companie x Saucony Grid Shadow 2 Beach Ramble Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim