Tim
Geschreven door
Tim

De Air Jordan 3 is een legendarische sneaker die werd ontworpen door Tinker Hatfield. De schoen verscheen voor het eerst in 1988 en veranderde de sneakerscene voorgoed. Wat ook een leuk feitje is, is dat deze sneaker van Jordan de eerste sneaker was die werd voorzien van het iconische Jumpman-logo, dat symbool stond voor Michael Jordans samenwerking met Nike. De baanbrekende kenmerken van de schoen waren onder andere de zichtbare Air demping in de hiel, een luxe overlay met een olifantenprint en een mid-cut silhouet.

Hoewel de Jordan 3 qua populariteit niet te vergelijk is met de Air Jordan 1, is het toch een meer dan waardige underdog. De colorways die uitkomen voor de sneaker zijn vaak mega populair en verkopen bovengemiddeld goed. Ook deze aankomende Air Jordan 3 Retro "Palomino" voldoet aan die voorwaarden.

Air Jordan 3 Retro Palomino Foto 8
Air Jordan 3 Retro Palomino Foto 7

Bruine elephant prints en metallic gold jumpman logos geven de Palomino een luxe uitstraling

Deze bijzonder Jordan 3 sneaker heeft een fascinerend kleurenpalet dat bestaat uit de kleuren Light Orewood Brown, Metallic Gold, Light British Tan en Palomino tinten. De Air Jordan 3 "Palomino" heeft een bovenkant van premium Light Orewood Brown suède, geaccentueerd door bruine overlays met de bekende olifantenprint op de overlays die zijn toegepast rondom de toe box, de hak en rond de veteroogjes.

Het ontwerp is verder verfraaid met metallic gouden Jumpman logo's op de tong, op de binnenzool en op de hak. Het geheel wordt gecompleteerd door een slanke Sail tussenzool en een Grijze rubberen buitenzool met "Jordan" tekst onder de voet. Deze sneaker zal worden geleverd in een speciale verpakking en zal op 29 juli verkijgbaar zijn voor volwassenen, kinderen, kleuters en peuters.

Air Jordan 3 Retro Palomino Foto Peuters

Air Jordan 3 Retro "Palomino" verkooppunten

29
Jul 2023
Air Jordan 3 Retro "Palomino"

Air Jordan 3 Retro "Palomino"

CT8532-102
Alle verkooppunten
29
Jul 2023
Air Jordan 3 Retro GS "Palomino"

Air Jordan 3 Retro GS "Palomino"

DM0967-102
Alle verkooppunten
29
Jul 2023
Air Jordan 3 Retro PS "Palomino"

Air Jordan 3 Retro PS "Palomino"

DM0966-102
Alle verkooppunten
29
Jul 2023
Air Jordan 3 Retro TD "Palomino"

Air Jordan 3 Retro TD "Palomino"

DM0968-102
Alle verkooppunten
Air Jordan 3 Retro Palomino Foto 3
Air Jordan 3 Retro Palomino Foto 4
Air Jordan 3 Retro Palomino Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim