Tim
Geschreven door
Tim

We hebben niet veel info over deze aankomende Air Jordan 6 "Red Oreo", maar we hebben wél de maand waarin deze sneaker zal gaan droppen. Volgens de geruchten dropt deze sneaker namelijk in Juni van dit jaar. Helaas is er tot op heden maar één foto gelekt, wat ook nog eens een mockup is - maar dat is in dit geval genoeg om enthousiast te worden.

Deze gloednieuwe colorway van de Air Jordan 6 maakt deel uit van de zomercollectie die Jordan voor ons in petto heeft. De sneaker gaat gekleed in een White, University Red en Black colorway. Deze nieuwe bijgewerkte mock-up doet vermoeden dat deze Jordan 6 voorzien is van een witte leren basis, gecompenseerd door de rode contrasterende accenten die op meerdere plekken op de schoen is toegepast, inclusief de tong, het treklipje aan de hiel, op de vetersluiting en een deel van de tussenzool. Elders vind je de kleur wit toegepast worden op de spikkels op de rode tongen, op de treklipjes bij de hiel, de vetersloten en op de tussenzool bovenop een icy doorschijnende buitenzool.

De Air Jordan 6 Red Oreo lijkt op 4 juni te gaan droppen, maar niets is nog zeker. Check dan ook dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim