CLOT is een veelzijdig lifestyle- en kledingmerk dat een grote impact heeft gehad in de modewereld, met name in de streetwear. CLOT werd in 2003 opgericht door Edison Chen en Kevin Poon met als doel een brug te slaan tussen Oosterse en Westerse culturen met unieke en innovatieve ontwerpen. Het merk is sterk vertegenwoordigd in Azië, vooral in Hongkong en op het vasteland van China, en heeft internationale erkenning gekregen voor zijn kenmerkende stijl.

Waar CLOT ook om bekend staat, zijn de talloze samenwerkingen die het merk de afgelopen jaren is aangegaan. Een samenwerking die in het bijzonder opvalt is de jarenlange samenwerking met Adidas, die heeft geresulteerd in een reeks zeer gewilde sneakers die de klassieke stijlen van Adidas en de unieke esthetiek van CLOT combineren.

Als we het dan toch over uniek hebben, dan mag deze CLOT x Adidas Superstar "White" daar wat ons betreft zeker onder vallen, want beide merken hebben met deze release de klassieke Adidas Superstar voorzien van een ware metamorfose.

CLOT x Adidas Superstar White Foto 2

CLOT en Adidas komen op 24 februari met deze nieuwe kijk op de Superstar sneaker

In oktober 2023 vierde CLOT zijn 20e verjaardag met een speciale show voor de lente en zomer van 2024, waarbij een hernieuwde samenwerking met adidas werd onthuld. Medeoprichter Edison Chen en adidas bundelen hun krachten opnieuw, meer dan tien jaar na hun eerste samenwerking.

De CLOT x adidas Superstar, gepland voor release op 23 februari 2024, toont een stijlvolle kleurenmix van Cloud White, Core Black en Crystal Sand. De sneaker omarmt een preppy vibe en heeft een wit leren basis versierd met perforaties voor een beter ademend vermogen, aangevuld met de kenmerkende shell toe. Opvallende details zijn de zwarte Three Stripes op de zijkanten, de tonglabels met co-branding en de hiellipjes. Deze versie van de sneaker geeft de klassieke Superstar een opvallend tintje met een witte en bruine tussenzool. Deze rust bovenop een crèmekleurige rubberen buitenzool met groeven, wat zorgt voor duurzaamheid en tractie.

Scoor deze CLOT x Adidas Superstar "White" op 24 februari via diverse verkooppunten.

CLOT x Adidas Superstar "White"

Feb
23
CLOT x Adidas Superstar "White"

CLOT x Adidas Superstar "White"

IH3132
Alle verkooppunten
CLOT x Adidas Superstar White Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur