Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat Patta en Nike bezig zijn met de release van twee nieuwe colorways voor de Air Max 1. Het gaat hier niet om een normale Air Max 1 release, maar om een aangepaste versie van het populaire model. In onze vorige post bekeken wij de foto's van de Metallic Silver/Monarch-Pure Platinum-colorway, waarna wij vandaag de eerste foto van het tweede paartje, de Patta x Nike Air Max 1 "Noise Aqua" onder de loep nemen.

Wij werpen vandaag een blik op de eerste foto van de tweede colorway binnen de Patta x Nike Air Max 1 reeks. De colorway gaat in dit geval onder de officiele naam: "Metallic Silver / Noise Aqua-Pure Platinum". De sneaker maakt gebruik van een bovenwerk van gemengd materiaal bestaande uit leer, nubuck en mesh. Het bovenwerk heeft een tweekleurige afwerking met lichtgrijs en blauw die de basis domineren, terwijl de mud guard is uitgevoerd in een golvend desiogn. Een vintage-achtige tussenzool en driekleurige rubberen buitenzool maken het ontwerp af.

De releasedatum is nog niet bekend, wij houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur