De Air Jordan 6 sneaker heeft een speciaal plekje in de geschiedenis van basketbalschoenen, vooral vanwege de associatie met de eerste NBA-winst van Michael Jordan in 1991. Deze sneaker van Air Jordan is ontworpen door de legendarische Tinker Hatfield en is voorzien van verschillende innovaties en onderscheidende ontwerpelementen die het verschil maakten met zijn voorgangers.

Qua releases zien we de laatste jaren niet heel veel nieuws meer voorbijkomen, maar daar komt op 27 januari verandering in als Jordan deze nieuwe Air Jordan 6 Retro "Yellow Ochre" dropt.

Het kleurenpalet bestaat uit White, Yellow Ochre en Black. Deze versie van de Air Jordan 6 maakt gebruik van de iconische "Carmine" look met een overlay van wit leer en Yellow Ochre suede op de zijpanelen, toe box, lacelocks, het vlak op de hak en tong overlays. Zwart accentueert de tong, de binnenvoering, het Jumpman logo en de details op de hiel en tussenzool. Een frisse witte tussenzool, een icy doorschijnende buitenzool met een subtiel Jumpman-logo onder de voet maken het ontwerp af.

Scoor deze nieuwe Air Jordan 6 Retro "Yellow Ochre" vanaf 27 januari via diverse verkooppunten.

Air Jordan 6 Retro "Yellow Ochre"

Jan
27
Air Jordan 6 Retro "Yellow Ochre"

Air Jordan 6 Retro "Yellow Ochre"

CT8529-170
Alle verkooppunten
Air Jordan 6 Retro Yellow Ochre Foto 2
Air Jordan 6 Retro Yellow Ochre Foto 5
Air Jordan 6 Retro Yellow Ochre Foto 4
Air Jordan 6 Retro Yellow Ochre Foto 7
Air Jordan 6 Retro Yellow Ochre Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur