Tim
Geschreven door
Tim

In 2018 kwam Air Jordan met de Legacy 312, wat gerust een succes mag worden genoemd. De sneaker is wellicht geen Hyped release waarbij elke drop direct uitverkocht is, maar het model kreeg veel waardering van de trouwe Air Jordan fans. Vandaag werd bekend gemaakt dat het model binnenkort een comeback gaat maken, en het eerste paartje dat wij bekijken is deze aankomende Air Jordan Legacy 312 "Midnight Navy".

Air Jordan Legacy 312 "Midnight Navy"

Air Jordan Legacy 312 Midnight Navy Foto 7
Air Jordan Legacy 312 Midnight Navy Foto 8

De Jordan Legacy 312 maakte zijn debuut in 2018. De Jordan Legacy 312 combineert bekende kenmerken van enkele van je favoriete Air Jordan-modellen.. Na een korte pauze brengt Jordan binnenkort de retro-geïnspireerde sneaker terug in de vorm van deze Air Jordan Legacy 312 "Midnight Navy".

Deze nieuwe Air Jordan Legacy 312 "Midnight Navy" is voorzien van een wit, zwart en midnight navy leren constructie. kleurenschema. Opvallende details zijn de overlays met olifantenprint op de voorvoet, witte Wings-branding op de enkel, Jumpman-branding op de inlegzolen en hielen, 'NIKE'-branding op de middenvoetband en Nike Air-branding op de tonglabels.

De voorlopige releasedatum staat op 16 Oktober.

Air Jordan Legacy 312 "Midnight Navy"

Datum nog
niet bekend
Air Jordan Legacy 312 "Midnight Navy"

Air Jordan Legacy 312 "Midnight Navy"

DO7441-401
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim