Tim
Geschreven door
Tim

New Balance is al jaren lang één van de populairste merken als het gaat om sneakers. Jaar na jaar blijft het merk consequent sneakers van hoge kwaliteit uitbrengen die zijn uitgegroeid tot inmiddels iconische schoenen. Als we het over de Dad Sneaker hebben, dan mag New Balance toch wel hét merk genoemd worden dat deze sneaker nieuw leven ingeblazen heeft, mede danzkij de heropleving van de door Steven Smith ontworpen New Balance 550.

Bij deze nieuwste New Balance 550 "Nimbus Cloud" voegt het in Boston gevestigde merk pre-worn details toe, wat een gedragen look geeft. Je kan het natuurlijk ook vintage noemen.

New Balance 550 Nimbus Cloud Foto 1
New Balance 550 Nimbus Cloud Foto 4

New Balance geeft deze 550 "Nimbus Cloud" sneaker aparte pre-worn details mee

Een pre-worn look is toegepast op de materialen die zijn voorzien van een kleurencombinatie die bestaat uit wit, grijs, marine en hemelsblauwe tinten. Versleten wit leer omsluit de mud guard, de middenvoet en de hiel, terwijl grijs suède de toebox overneemt. Op de tong, kraag en hiel is grijs mesh gebruikt voor extra textuur, waarbij dit paar een meer ademend mesh gebruikt in vergelijking met andere 550 releases.

Andere opvallende details zijn terug te vinden op de "550" tekst onder de veteroogjes, het "NB" logo op de hiel en de suède overlays op de kraag, allemaal in een lichtblauwe afwerking. Navy Blue is toegepast langst het "N" logo op de middenvoet, op de New Balance-branded tong tag, en op een rubberen overlay langs de hiel. De versleten witte rubberen tussenzool en buitenzool maken de algehele look van de sneaker compleet.

De New Balance 550 "Nimbus Cloud" dropt op Vrijdag 12 mei. We raden je aan om er snel bij te zijn, want de 550 sneaker gaat harder dan ooit.

New Balance 550 "Nimbus Cloud"

12
May 2023
New Balance 550 "Moon Daze Pack"

New Balance 550 "Moon Daze Pack"

BB550GD1
Alle verkooppunten
New Balance 550 Nimbus Cloud Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim