Tim
Geschreven door
Tim

Het is vaak rond deze tijd van het jaar dat we een heleboel nieuwe colorways van de Air Max 1 voorbij beginnen te zien komen. Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat Nike over drie maanden Air Max Day viert. Één van de eerste Air Max 1 aankondigingen voor volgend jaar is deze Nike Air Max 1 ’87 "Coconut Milk", waarvan de officiële foto's inmiddels ook al binnen zijn. De hoogste tijd om dit nieuwe paartje onder de loep te nemen.

Exotische prints zoals de Safari-print

Diverse exotische prints zijn als het ware gestapeld op een crèmeachtig bovenwerk dat gemaakt is van mesh, met hieloverlays die zijn voorzien van een reptielenprint, een middenvoet met geborduurde tijgerstrepen en mud guards met een safari-print, elk met tonale, elegante beige en crèmetinten. Het zou hier moeten gaan om een colorway voor dames, die net als eerdere '87-releases zullen gaan droppen in kleine tot vrij grote maten. Deze sneaker, die gebruik maakt van een "Coconut Milk/Alabaster-Saturn Gold-White" colorway zal begin volgend jaar gaan droppen.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 ’87 "Coconut Milk"

15
Apr 2023
Nike Air Max 1 ’87 WMNS "Coconut Milk"

Nike Air Max 1 ’87 WMNS "Coconut Milk"

FD9856-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 87 Coconut Milk Foto 7
Nike Air Max 1 87 Coconut Milk Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim