Dat 2022 het jaar gaat worden van de Nike Air Max 1 mag duidelijk zijn, want naast de Air Max Day releases komt Nike dit jaar ook met deze prachtige Nike Air Max 1 NH "Treeline". Wij wisten al dat 'ie eraan zat te komen, maar na het zien van deze officiéle foto's zijn wij helemaal op slag verliefd, deze drop gaat bij ons zeker in de Top 3 Air Max 1 sneakers van dit jaar terecht komen.

De Nike Air Max 1 "Treeline" is een gloednieuwe colorway die naar verwachting zal droppen in de Lente van 2022. De colorway is overduidelijk geïnspireerd door de "Skunk" Nike SB Dunk High uit 2010.

De Air Max 1 gaat gekleed in een Treeline, Light Bordeaux en Dark Driftwood kleurenschema. Dit aanbod van de Nike Air Max 1 wordt geleverd in een mix van leer en mesh met paarse en groene harige suède overlays op respectievelijk de swooshes, mud guards en hakken. Een witte tussenzool bovenop een marineblauwe rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.

De releasedatum van deze Air Max 1 is nog niet bekend, check daarom dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor updates.

Nike Air Max 1 NH "Treeline"

May
07
Nike Air Max 1 NH "Treeline"

Nike Air Max 1 NH "Treeline"

DR9773-300
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur