Tim
Geschreven door
Tim

Soms zie je een foto van een sneaker waarop je jezelf al helemaal ziet paraderen in de zomer. Deze aangekondigde Nike Air Max 1 "Sanddrift" voor dames is er ook zo één. Door het clean design en het gebruik van heerlijk zachte Sanddrift en Pale Vanilla kleuren is het dé perfecte sneaker om deze zomer te rocken.

Nike Air Max 1 "Sanddrift"

12
May 2023
Nike Air Max 1 Premium Wmns "Sanddrift"

Nike Air Max 1 Premium Wmns "Sanddrift"

FB5060-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Sanddrift Foto 6

Veel cleaner dan deze Nike Air Max 1 "Sanddrift" gaat het niet worden

2023 is nog maar net onderweg en het is nu al overduidelijk dat de Air Max 1 een belangrijke rol voor Nike zal gaan spelen als het gaat om nieuwe releases. De Air Max 1 is in Nederland nog steeds één van de populairste Nike sneakers, dus je hoort ons absoluut niet klagen. Niet iedereen is gek van drukke prints en heftige colorways, waardoor deze aankomende Nike Air Max 1 "Sanddrift" een uitstekend compromis is.

Nike Air Max 1 Sanddrift Foto 2

Sanddrift-colorway

De sneaker is duidelijk gemaakt met het warme weer in het achterhoofd. De sneaker maakt gebruik van een witte basis van mesh en is bedekt met Phantom-gekleurd leer over de zijkanten. Een Sanddrift-gekleurd suède mud guard is om de hele schoen toegepast, met een Swoosh die tevens is voorzien van een Sanddrift-kleurtje. Dit alles rust bovenop een heerlijke clean witte middenzool en een Sanddrift-gekleurde buitenzool.

Een releasedatum voor deze prachtige Air Max 1 sneaker voor dames hebben we nog niet voor je. Benieuwd naar de releasedatum? Wij ook! Check voor het laatste nieuws regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Sanddrift Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim