Ondanks dat de door Sergio Lozano ontworpen Nike Air Max 95 de afgelopen tijd behoorlijk in de schaduw heeft gestaan van de Nike Air Max 90, droppen er hier en daar toch echt wel een paar pareltjes van colorways. Zo ook deze Nike Air Max 95 Era QS "Zebra" die binnenkort zal gaan droppen en waar we vandaag de officiële foto's van gaan bekijken.

Het Zebra-paartje gaat gekleed in een "Sail / New Green / Forest Green" colorway en heeft een iets ingetogener uiterlijk dan bijvoorbeeld de vorige "Safari" -versies. De Nike Air Max 95 Zebra is gemaakt van mesh, leer en suède. Het populaire vette Zebra printje is terug te vinden op de overlays die vanaf de toe box langs de zijkant lopen. Een mooi fel oranje kleurtje knalt er lekker uit op de binnenvoering, ondersteund door een twee kleurige mini swoosh rond de hak en paarse Nike-branding op de achterkant. De 'Air Max'-branding op de tongen is uitgevoerd in het oranje en teal - dat een heerlijke retro feel meegeeft. Een Sail-tussenzool en een zwart-groen/blauwe rubberen buitenzool maakt het design af.

De releasedatum staat op 1 Juni van dit jaar. Check regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of bezoek onze Facebook pagina.

Nike Air Max 95 Era QS "Zebra"
Stijlcode: CZ9723-100
Colorway: Sail/New Green/Forest Green
Verkoopprijs: €180
Verkooppunten: bekijk hier de verkooppunten

Stephan
Geschreven door
Stephan