NIKE Air Max 95 - Sneaker Squad

Alle Nike Air Max 95 sneakers voor dames, heren, junior en sale

Voor Nike Air Max 95 sneakers ben je bij Sneakersquad aan het juiste adres. Wij zoeken voor jou naar alle te gekke Nike Air Max 95 sneakers van alleen de beste webshops en brengen deze samen op ons sneakerplatform. Nooit meer eindeloos zoeken naar de goedkoopste deal. Sneakersquad zoekt op basis van jouw wensen de juiste Nike Air Max 95 sneakers voor je uit.

Ben je op zoek naar de nieuwste Nike Air Max releases of gewoon op zoek naar inspiratie? Wil je een sneaker in de sale scoren of simpelweg prijzen vergelijken van Nike Air Max 95 sneakers? Sneakersquad is dé sneaker zoekmachine voor echte sneaker freaks.

Het verhaal achter de Nike Air Max 95 sneakers 

Het is inmiddels 20 jaar geleden dat Nike voor het eerst debuteerde met de klassieke Air Max 95, die op dat moment een grote verandering betekende in de markt van sneaker freaks. Met zijn opvallende golvende ontwerp en kleurenschema is dit model een gedurfd en provocerend model waar je niet omheen kunt. Nike ACG-ontwerper Sergio Lozano leidde het project, een getrainde industriële ontwerper wiens vierjarige ervaring met tennisschoenen en trainingsschoenen een frisse blik op de Air Max-familie zou brengen. En met succes!

Bij Sneakersquad is er altijd een ruim aanbod aan Nike Air Max 95 dames, heren, junior en sale sneakers. Dit model is verkrijgbaar is alle kleuren en maten, van oude modellen tot de nieuwste releases. Denk hierbij aan de essentials, premium en ultra modellen in bijvoorbeeld groen, grijs, zwart, wit en meer. Voor welk model ga jij? Check ze op de pagina Nike Air Max 95 Dames of Nike Air Max 95 heren. Of gebruik het filter-menu aan de linkerkant van de pagina en selecteer of u Nike Air Max 95 modellen wilt bekijken in de sale, voor junior, dames of heren.

Via Sneakersquad kun je gemakkelijk alle Nike Air Max 95 sneakers met elkaar vergelijken. Zo betaal je nooit teveel en bespaar je ook nog eens veel tijd. Wacht niet langer en zoek de meest dope sneakers die bij jou passen.